Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 вересня 2013, 22:36 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Маршрутка з пасажирами наскочила на електроопору в Кіровограді, а в Києві позашляховик із дипломатичними номерами збив байкера.

Потрійна ДТП паралізувала рух вулицею Кіровограда. Шкода намагалася виїхати з головної дороги на другорядну. Цієї миті в машину ззаду врізався мікроавтобус. Від удару її кинуло на зустрічну… просто на маршрутку з людьми. Пасажирський транспорт вискочив на узбіччя і вдарився об електроопору. 10-ро подорожніх, які були в салоні, відбулися синцями й переляком. Із тяжкою черепно-мізковою травмою до лікарні потрапив водій Шкоди.

Водій маршрутки:

- Я їхав по маршруту, в сторону города, Шкода стояла із включеним лівим поворотом, ззаду його догоняє Фіат, б'є в задніцу і кидає Шкоду на мене, і мене викинуло з дороги.
 
***
Два легковики не поділили перехрестя у Дніпропетровську. Шкода не поступилася ВАЗівці, що рухалася головною. Від потужного бокового удару чеське авто злетіло з дороги і врізалося в огорожу будинку. Обидві машини розбиті вщент, їхні кермувальники й пасажир одного з транспортів із тяжкими травмами в лікарні.

***
Позашляховик збив байка на перехресті в Києві. Свідки ДТП переконують - спричинив аварію кермувальник Міцубіші. Нехтуючи правилами дорожнього руху, авто з дипломатичними номерами різко повернуло, та ще й перетнуло подвійну суцільну розмітку. Мотоцикліст намагався загальмувати, але уникнути зіткнення було неможливо. Від смерті байкера врятували мала швидкість і спорядження.

Сергій, мотоцикліст:

- Вот он здесь резко выскочил, то есть уже ничего не успевал. Начал тормозить, но оказалось неэффективно, и в бок ему попал. Самочувствие, в принципе - ничего серьезного, ушибы мягких тканей.