Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2013, 23:58 ДТП
На Житомирщині зіткнулися чотири вантажівки, шосе вкрито тортами
На Житомирщині зіткнулися чотири вантажівки, шосе вкрито тортами

"Солодка" аварія на Житомирщині. Десятки тортів засипали трасу після зіткнення чотирьох вантажівок. В аварії постраждали двоє водіїв - їх у тяжкому стані ушпиталили. Життя одному врятувати не вдалося.

Усі автомобілі, які рухаються зі столиці в бік кордону, змушені їхати через заправку. Бо поряд на дорозі купа понівеченого металу й розкидані торти. На вісімдесятому кілометрі траси Київ-Чоп зіткнулися чотири вантажівки. Одна з них везла металоконструкції, а інша солодощі, ще дві були порожні. ДТП сталася приблизно о п'ятій ранку, коли на дорозі був густий туман.

Микола Олійник, керівник Радомишльського ВДАІ:

- Внаслідок пригоди два водії в лікувальних закладах. Нині проводиться перевірка, вина водіїв встановлюється.

Один з постраждалих кермувальників розповідає: припаркував багатотонку біля АЗС, щоб трохи перепочити. Аж раптом відчув дужий удар.

Сергій, водій вантажівки:

- Устал трошки. Думал, отдохну. Ну как обычно - чайку и дальше. Сел на спалку, а тут слышу - сильный удар. Думаю, кто-то из них делал правый обгон. Потом увидел меня он пошел влево и попал под фуру. И получилось, что одна машина была между моей и фурой.

Від удару машину Сергія розвернуло, сам водій відбувся переляком. А ось двом його колегам з Івеко та Мерседеса довелося терміново їхати до лікарні. У них тяжкі травми. За кілька годин один з пацієнтів помер.

Сергій, водій вантажівки:

- Оба в тяжелом состоянии. Этого мы вытащили, а второго МНС вытащили, когда кабину вырезали.

Один учасник зіткнення спілкуватися з журналістами відмовився. Проте інспекторам  розповів, що на дорозі був густий туман, тож як саме сталося масштабне зіткнення - не знає. З'ясувати всі обставини ДТП і ступінь вини кожного з водіїв доведеться правоохоронцям.