Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 вересня 2013, 22:26 ДТП
Під Києвом водій загинув у розбитій машині
Під Києвом водій загинув у розбитій машині

Жахлива аварія сталася на Київщині. Славута з'їхала з дороги в кювет і наскочила на дерево. Вибратися самотужки з понівеченої машини травмований водій не міг, а свідків не було. Бідолаху знайшли тільки наступного дня.

П'ятниця тринадцятого стала фатальною для водія цієї Славути. Його приятель розповідає: 32-річний друг рушив з роботи приблизно о 16-й годині й поїхав в Ірпінь, додому. 

Валерій, мешканець м. Києва:

- Без двадцати пяти пять он звонил жене, сказал, что он на Окружной и едет домой, они собирались там в магазин.

Та додому чоловік так і не доїхав. Дружина телефонувала цілу ніч, та його мобільний мовчав. Уранці почала шукати. Вирішили їхати тим самим маршрутом, яким мав рухатися коханий.

Валерій, мешканець м. Києва:

- Я приехал, мы встретились на Наумова и поехали, заезжали в каждый закуток, может, людей взял, думали, может кто-то где-то его в лес завез. И проезжая, она с пассажирского сидения увидела эту Славуту.

Коли підбігли до машини, то побачили вже мертвого чоловіка. Медики ж, які приїхали на місце трагедії, припускають - після зіткнення водій ще був живий, але без вчасно наданої медичної допомоги помер.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Славута злетіла  з дороги і проїхала лісом ще метрів двадцять. Зупинило її ось це дерево. Побачити з траси автівку і водія, якого в ній затисло, було нереально. Адже навколо суцільні хащі.

Щоб витягти загиблого з машини, довелося викликати рятувальників.

Що спричинило фатальний кульбіт Славути - невідомо. Можливо, водій заснув чи втратив кермування на слизькій від дощу дорозі, або його машину підрізали. Це мають з'ясувати правоохоронці.