Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 вересня 2013, 00:34 ДТП
Огляд смертельних аварій
Огляд смертельних аварій

Нетверезий водій збив закоханих, що йшли узбіччям на Львівщині, ще один 27-річний кермувальник наскочив машиною на зупинку громадського транспорту поблизу Маріуполя, а під Одесою в ДТП загинула жінка похилого віку.

Раптова загибель. Нетверезий водій збив закоханих, що йшли узбіччям. Трагедія сталася в селі Нижанковичах на Львівщині. 19-річна дівчина померла миттєво, а її хлопця з тяжкими травмами ушпиталили. Призвідник аварії вирішив втекти, але вже за кілька сотень метрів налетів на бордюр і зупинився.

Галина Лемішко, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- За попередньою інформацією, водій легковика Фольксваген Гольф не обрав безпечної швидкості руху. Також є інформація про те, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Затримали водія Фольксвагена свідки ДТП та передали правоохоронцям. Проти кермувальника вже розпочали кримінальне провадження.

***
БМВ зніс зупинку громадського транспорту поблизу Маріуполя. 27-річний кермувальник легковика загинув миттєво.

Денис Шубин, свідок:

- Я ехал сзади, проехали поворот. За поворотом его начало бросать со стороны в сторону. Потерял управление и въехал в остановку. Скорость у него была 120 где-то. Я думаю, может, телефон зазвонил, может, полез - его начало бросать и потерял управление. Может, с колесом что-то.

Тіло молодика рятувальникам довелося витягати з понівеченої автівки спецтехнікою. Надзвичайники впевнені: жертв могло бути більше. На щастя, на зупинці не було людей. Нині ж правоохоронці вивчають усі обставини аварії.

***
Смертельне зіткнення під Одесою. Вантажівка з причепом, наповненим насінням соняшнику, зім'яла Міцубіші. Легковик намагався проскочити перед багатотонкою, що рухалася головною дорогою. За мить японська машина  претворилася на купу брухту. Водія та його пасажирку врятували подушки безпеки.

Олена Яковчук, старший інспектор УДАІ в Одеській області:

- Погибла женщина 1942 года. Водитель автомобиля - житель Палестины, имеет вид на жительство. Ему 34 года. В тяжелом состоянии доставлен в больницу. И молодая девушка 20 лет, также в тяжелом состоянии - в больницу.

Водій багатотонки не постраждав. У мить аварії він був тверезий і швидкості не перевищував.