Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 вересня 2013, 09:26 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Двоє людей загинули в автопригоді на Дніпропетровщині, там таки під колеса потрапив невідомий пішохід, а в Києві потяг збив бездомну жінку.

Життя двох чоловіків: 36-річного кермувальника "Рено" та на рік молодшого пасажира урвалося на трасі "Дніпропетровськ-Миколаїв". До Кривого Рогу, а саме туди поспішали приятелі, вони не доїхали зо два десятки кілометрів. Неподалік села Червоних Подів автівка, що рухалася зі значним перевищенням швидкості, стала неконтрольованою.

Сергій Котенко, інспектор УДАІ у Дніпропетровській області:

- Водитель иномарки "Рено", двигаясь по трассе, отвлёкся от управления и допустил наезд на колесоотбойный брус. В результате чего автомобиль опрокинулся на проезжую часть. Эта авария привела к смерти как самого водителя, так и его пассажира.

Пішохід похилого віку загинув на трасі "Дніпропетровськ-Запоріжжя". Смертельних травм він дістав від автівки, яка з місця злочину зникла. Виявили тіло на дорозі кермувальники інших машин, що проїжджали повз.

Віталій, водій мікроавтобуса:

- В метрах пятидесяти я увидел тело, лежащее на двух полосах. Я принял влево, меня чуть-чуть занесло и выкинуло в кювет.

Сергій, водій "Форда":

- Я бы по-другому переехал его. Он пошёл под машиной, чтобы не наехать колёсами. У меня выхода не было, я его увидел, ну расстояние небольшое, в принципе скорость не такая большая была. Всё, услышал удар, остановился сразу, вызвал ГАИ.

Нині правоохоронці шукають свідків пригоди. За їхньої допомоги сподіваються не лише з’ясувати особу загиблого, а й поновити картину злочину.

Сергій Котенко, інспектор УДАІ у Дніпропетровській області:

- В настоящий момент личность погибшего, а также полные обстоятельства его смерти, устанавливаются следствием.

Масштабне зіткнення у Криму. На трасі Червоноперекопськ-Симферопіль сталася аварія з двома легковиками й вантажівкою. Автомобіль "Ссанг Янг", яким кермував мешканець Кривого Рогу, вискочив на зустрічну, де врізався в "Нісана" з російськими туристами. Той вдарився об "КАМАЗа". Внаслідок зіткнення легковики потрощило, їхні уламки усіяли трасу. На щастя ніхто не загинув, лише двоє пасажирок дістали забиттів.

Ігор Галкин, керівник відділу ДАІ Первомайського району:

- Водитель автомобиля "Ссанг Янг", пренебрегая требованиям дорожной разметки, сплошной линии разметки, выехал на полосу встречного движения, и совершил лобовое столкновение с автомобилем "Нісан Ікс Трейл".

Водій "Ніссану":

- Он ударился своей правой частью в нашу правую часть. Нас от удара развернуло и ударило о проезжающий мимо грузовик. После чего выбросило на обочину.

У Києві, біля залізничної станції "Русанівки", потяг збив 41-річну волоцюгу. Її приятель каже: вирішили переночувати на пероні під мостом. Перебігали колію - сталося лихо. Жінка не помітила поїзда: вилізти на платформу встиг тільки чоловік.

Свідок:

- Я поворачиваю голову, кричу: "Лена, електричка!". Я уже на платформі сидів, коли її затянуло і кинуло. Тільки я отам от випригнув, а її протянуло електричкою і кинуло сюди.