Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 вересня 2013, 08:38 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Страшні аварії сталися і в інших регіонах України.

Дві електроопори знесла шалена "Вазівка" на Дніпропетровщині й лише після цього зупинилася. 29-річний таксист у цій аварії загинув. ДТП сталася вдень у Кривому Розі. Як з'ясували слідчі, водій без перепочинку кермував цілу ніч і ранок. Зрештою організм не витримав.

Сергій Котенко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Из-за усталости водитель "ВАЗа" заснул во время движения. Как следствие автомобиль выехал за пределы проезжей части и совершил наезд сначала на одну электроопору, а потом ещё на одну. Шансов выжить у молодого человека не было, от полученных травм он скончался на месте.

Не розминувся з електроопертям "ВАЗ" і в Києві. Страшна аварія сталася у столиці на проспекті Ватутіна приблизно о п'ятій ранку. Легковик мчав дорогою в напрямку Троєщини. Раптом водій з невідомих причин не втримав автівки, вона вилетіла на узбіччя. Проїхала тротуаром ще метрів сорок, і врешті, вдарилася у стовпа. У шаленій "десятці" було троє людей. 27-річний власник "Жигулів", 23-річний молодик та 13-річна дівчинка. Кермувальник помер у машині "швидкої". А двох пасажирів ушпиталили з черепно-мізковими травмами й переламами. Свідки ДТП кажуть: водій не вижив, бо місця аварії дуже довго не міг дістатися медтраспорт.

- Минут двадцять, даже більше, три патрульки приїхало, а "скорої" не було.

- Ну человек был зажат между рулем и сидением.

- Водитель?

- Водитель. Остальные пассажиры были на улице.

Правоохоронці з'ясовують, що спричинило круті віражі "ВАЗівки" та що робила о такій порі в товаристві дорослих чоловікІв дівчинка-підліток.

"Швидка" й "Камаз" не розминулися на вулиці Привокзальній у столиці. Медтранспорт оминав на червоне світло автівки й попутного трамвая, тож виїхав на колію. В цей час праворуч від рогатого на свій зелений вискочив "Камаз". Розминутися автівками не вдалося. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. Водій "швидкої" пояснив: поспішав, бо в салоні був пацієнт з інсультом. Для траспортування хворого довелося викликати іншу машину.

Три автівки зіткнулися на перетині Червонофлотської та Ангарської вулиць у Маріуполі. В аварії ніхто не постраждав.

- Я двигался с "Тысячи" в сторону "Черемушек". У меня "Сенс". Я смотрю, вылетает на встречную "Москвич", я маневрирую, как бы от лобового столкновения ушел.

- Перед тем, как с вами удариться "Москвич" ударился с "Шевроле". Правильно?

- "Шевроле" его протаранил сзади и толкнул вперед. Его выкинуло на встречку.

Тим часом, призвідник ДТП, водій "Шевроле", коли чекав на ДАІвців, вирішив перепочити, й заснув на передньому пасажирському сидінні. Сон був міцний, тож прокинувся чоловік вже в лікарні, де мав здати аналізи на вміст алкоголю у крові.