Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 серпня 2013, 09:53 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Розбиті автівки, травмовані водії та пасажири, а все - через неуважність кермувальників і швидку їзду. Так, на Житомирщині вночі не розминулися три машини. У Дніпропетровську не поділили дороги мікроавтобуси.

Одразу шестеро людей дістали травм в автопригоді в Бердичеві. Вночі там зіткнулися "УАЗ" та "Ауді", в салоні якого, окрім 22-річного водія, були четверо дівчат. Після зіткнення, німецьку автівку відкинуло на газон. Як наслідок - четверо людей потрапили до реанімації, двоє - до травматології.

Микола Яцкевич, старший інспектор УДАІ в Житомирській області:

- Водій автомобіля "УАЗ" з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Ауді", який рухався на зустріч. Внаслідок транспортной пригодий водій та пасажир автомобіля "УАЗ", а також водій та четверо пасажирів "Ауді" отримали тілесні ушкодження.

Два вщент розбиті мікроавтобуси, а їхні кермувальники - з тяжко травмованими головами й переламаними кінцівками - в лікарні. Такі наслідки лобового зіткнення "Форда" з "Мерседесом" у Дніпропетровську. ДТП сталася на Новому мосту.

Павло, свідок:

- Услышал звук удара, резко повернул голову. Увидел, как разлетаются осколки от машин, и машины столкнулись на встречных курсах.

Від потужного удару транспорти розвернуло на 180 градусів, а водія білого мікроавтобуса викинуло на проїжджу частину.

Максим – свідок:

- Я видел тот момент, когда уже после удара хлопок, и увидел, что машины разворачивает просто, ну, противоположно направлению их движения. Я остановился, стоял, вызывал "скорую", вот.

Власникові зеленого мікроавтобуса життя врятувала подушка безпеки.

Вантажівка без переднього колеса та понівечений легковик - у Запорізькій області чергова ДТП паралізувала рух у південному напрямку. Неподалік села Григорівки "Тойота" раптово виїхала на зустрічну, де цієї миті мчав "Мерседес". Кермував багатотонкою 27-річний молодик. Він майже не постраждав. А ось 65-річний водій легковика - тяжко травмований.

Катерина Ольхова, співробітниця УДАІ в Запорізькій області:

- В результате ДТП водитель автомобиля "Тойота" был доставлен в запорожскую областную клиническую больницу с диагнозом "черепно-мозговая травма", а также переломом плеча левого. На данный момент устанавливаются причины, но предварительно это - сон под управлением транспортного средства.