Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 серпня 2013, 09:30 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Дівчина загинула, хлопець - з численними травмами в лікарні. Такі наслідки їзди скутером у Криму. На Рівненщині кермувальниця протаранила маршрутку з 20 пасажирами. Й резонансне затримання водія-вбивці на Харківщині.

Двоє підлітків: хлопець і дівчина прямували в селище Вільне. На перехресті водій моторолера не зважив на  знака "поступись дорогою", і на швидкості врізався у вантажівку.

Руслан, водій моторолера:

- Ехал я, у меня по щебенке тормоза плохо работали. Выехали на трассу, сбил меня "КАМАЗ".

- Какие-то представления есть о ПДД?

- Да.

- Там знак висит "уступи дорогу".

- Знаю этот.

Водій багатотонника намагався уникнути зіткнення. Утім, запізно побачив, що в його транспорт летить мотоцикл.

Олексій, водій вантажівки:

- Раз и резко глянул вправо, смотрю, мопед. Я резко руля в левую сторону, и уже удар слышу, а мопед выскочил мгновенно на большой скорости.

Від потужного удару пасажирка моторолера відлетіла на десяток метрів. Травми були смертельні. За фактом ДТП ДАЇвці ще проводять перевірку. Вже з'ясували, юнак не спитавшись взяв скутера в родичів, та й водійського посвідчення не мав.

На Рівненщині "Фіат" урізався в мікроавтобуса. Та так, що маршрутка перекинулася.

Анатолій, водій "Мерседеса":

- З Почаєва їхав на Ковель. З другорядної виїхав "Фіат Добло" білого кольору. Жінка виконувала маневр ліворуч. Перешкод не создавала ніяких , вспівала проїхати перехрестя , але вона занадто багато вивернула руля і получається, заднім колесом мені заїхала.

В салоні "Мерседеса" їхало 20 пасажирів. Травмовано трьох, з них двоє – п’ятирічні дівчатка. Їхні ушкодження не смертельні.

На Харківщині затримали шофера вантажівки, що на смерть збив двох людей: 37-річного велосипедиста та його пасажирку. Трагедія сталася напередодні, в селі Високопіллі. Винуватець утік. Два тіла побачили водії, які проїжджали повз місце аварії. Тут таки знайшли фрагменти авта, що ймовірно спричинило ДТП, букви "М" та "А": в ДАЇ припустили, що це - вантажівка "МАН". Її й знайшли в сусідньому селі за кілька годин. Був там і кермувальник багатотонки - п'яний як чіп.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Пояснити обставини та причини даної пригоди він не міг. Однак пошкодження на даному транспортному засобі та ті фрагменти, які були знайдені на місці пригоди, достовірно підтверджують, що саме цим автомобілем і було скоєно наїзд.

Нині винуватець ДТП - у слідчому ізоляторі. За смертельну аварію його можуть ув'язнити на термін до десяти років.