Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2013, 22:33 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Перевищення швидкості, неуважність водіїв, і погодні несподіванки призвели до смертельних аварій у кількох регіонах України. Так, неподалік Бердянська машина з росіянами вискочила на зустрічну і врізалася у "Форда". Три автівки зіткнулися на слизькій після дощу трасі на Закарпатті, а у Криму не розминулися "Шевроле" та "Жигулі".

Смертельне зіткнення двох автівок неподалік Бердянська. "Хюндай" з російськими номерами виїхав на зустрічну, де наскочив на "Форда", яким родина поверталася з моря до Луганської області. Від потужного удару загинув  кермувальник корейської машини. Четверо людей:  пасажири обох легковиків та водій "Форда" - травмовані. Правоохоронці вивчають обставини аварії.

Володимир Богачов, інспектор ВДАІ м. Бердянська:

- Получается в лобовую. Либо кто-то заснул, либо кто-то совершал обгон. Никого не опрашивали, потому что скорая всех отвезла в больницу: что в той машине, что в этой. Мы не успели их опросить потому, что есть переломы, есть трупы и телесные повреждения.

Три транспорти зіткнулися на Закарпатті. Поблизу села Сускового вантажівку занесло на слизькій після дощу дорозі. І "Рено" виїхала на зустрічну просто на "Фолькцвагена". Внаслідок удару багатотонку відкинуло на ще одного автобуса. Наслідки ДТП трагічні, 51-річна пасажирка "Фолькцвагена" загинула, троє людей опинилися в лікарні.

У Криму в моторошній аварії загинув 44-річний чоловік, шістьох людей травмовано. Дорожня пригода сталася опівночі в Кіровському районі. "Шевроле" з невідомих поки причин зненацька вискочив на смугу зустрічного руху і на швидкості врізався у "ВАЗівку". Сила удару була такою, що обидві машини перетворилися на брухт.

Марія Нестеренко, керівник сектору УДАІ у Криму:

- В результате аварии пострадало 7 человек. Все они были доставлены в Старокрымскую районную больницу. Где один из них - пассажир "ВАЗа", не смотря на усилия медиков, скончался. Водитель "Жигулей" и еще двое пассажиров, а также водитель и двое пассажиров "Шевроле" с различными травмами госпитализированы.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини смертельного зіткнення.