Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2013, 09:42 ДТП
На Прикарпатті машина злетіла в кювет. Є жертви
На Прикарпатті машина злетіла в кювет. Є жертви

Одна пасажирка загинула, двоє хлопців і дівчина - в лікарні з амнезією. Такими є наслідки жахливої ДТП на Прикарпатті. Четверо молодих людей їхали до нічного клубу, та дорогою до райцентру автівка злетіла в кювет. За попередньою версією, водій не впорався з кермом.

Троє постраждалих у страшній ДТП ледве можуть бодай щось пригадати з подій тієї ночі. Лише з уривків окремих фраз, стає зрозуміла загальна картина. 21-річний водій мінівена "Мерседес" та його 18-річний приятель запросили двох неповнолітніх подруг на танці. Вочевидь, дуже поспішали, бо авто злетіло в кювет і кілька разів перекинулося.

Уляна Тичинська, старший прокурор відділу прокуратури Івано-Франківської області:

- На даний час проводиться досудове розслідування. Встановлюються усі обставини вказаної події. В тому числі з`ясовується, чи був водій у стані алкогольного сп`яніння.

Одна пасажирка внаслідок ДТП загинула. Іншу, в тяжкому стані, намагаються привести до тями медики в обласній лікарні. Кажуть, від удару дівчина втратила пам'ять.

Олег Курташ, завідувач анестезіології та інтенсивної терапії Івано-Франківської обласної дитячої лікарні:

- Забій головного мозку, пошкодження м`яких тканин обличчя.

Хлопцям пощастило більше. Хоча й вони дуже травмовані.

Андрій Федик, травматолог Борогодчанської лікарні:

- Закритий перелом великої гомілкової кістки зі зміщення та закритий перелом верхньої третини правої великої гомілкової кістки, які в подальшому потребують оперативного лікування.

Як водія вилікують, то одразу доправлять до суду. Тепер проти нього розпочали кримінальне провадження. За те, що не впорався з кермуванням, юнакові загрожує кримінальна відповідальність. Від 3 до 8-ми років позбавлення волі.