Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 серпня 2013, 15:11 ДТП
Гучні ДТП
Гучні ДТП

П'яний тракторист трощив усе на своєму шляху в Дніпропетровську, в Сумах накоїв лиха невдалий обгін, а в Києві через елітну аварію утворився кількакілометровий затор.

Елітна аварія у столиці сталася приблизно об одинадцятій ранку на Червонозоряному проспекті. За словами свідків, "Інфініті" вилетів на зустрічну, де наскочив на "Мерседес". Мікроавтобус відкинуло на "Лексус". Удар був такої сили, що в позашляховика відірвало колесо, а передня частина автівки перетворилася на купу брухту. Тяжких травм дістали водії "Інфініті" та "Мерседеса", а також пасажир буса. Їх ушпиталили.

Артем, приятель водія "Мерседеса":

- Та він в шоке, удар такий, шо ж йому зараз казать, я підійшов до нього, доктор каже, що він зараз в такому состоянії.

Власник "Лексуса" - в шоковому стані. Свідки твердять: кермувальник "Інфініті" був тверезий.

Станіслав, водій "Лексуса":

- Была тянучка и скажем, даже я остановился и может 2-3 километра двигался подкатом. Был удар, никто не влетал, был удар и меня поднесло, но основной удар был там.

У Сумах біля центрального базару не розминулися "БМВ" та "Опель". Водій жовтим легковиком вирішив обігнати червону "БМВ", натомість врізався в неї. Далі за принципом "доміно" автівки наскочили на інший транспорт. Жодна людина в чотирьох машинах не постраждала.

Розбита машина та з десяток метрів зруйнованої цегляної огорожі. Призвідник ДТП - тракторист - із травмами в лікарні. Такі наслідки п`яного кермування у Дніпропетровську. Аварія сталася посеред білого дня у приватному секторі.

Микола - водій "Форда":

- Трактор ехал, объезжал вот этот столб. Ковшом ударил забор и поехал на нас. Мы как стояли, он нас ковшом ударил и заглох. Пьяный мужчина - неадекватный, начал "Не вызывайте ГАИ, не вызывайте ГАИ, договоримся."

У крові тракториста  виявили більше двох з половиною проміле алкоголю. Проте сам чоловік твердить, що був тверезий.

Сергій, тракторист:

- Рассказывайте, что случилось?

- Нічого.

- Скільки випили сьогодні?

- Не пив.