Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 серпня 2013, 00:06 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Одна людина загинула в ДТП на Сумщині, в столиці під припарковану вантажівку залетів легковик, а на Житомирщині поїздка на річку ледь не закінчилася трагедією для сімох людей.

Людина загинула в жахливій аварії на Сумщині. Водія засліпило світло фар автівки, що рухалася зустрічною. Чоловік не впорався з кермуванням і машина на великій швидкості врізалася у відбійника.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Внаслідок ДТП пасажир, що сидів поруч з водієм, загинув на місці пригоди, його дружина, що сиділа позаду - отримала тілесні ушкодження, також водій зазнав тілесних ушкоджень.

Троє громадян Молдови, котрі були в автівці, прямували до Росії на заробітки. До кордону вони не доїхали лише двадцять кілометрів.

***
У Криму пішохід загинув від наїзду Опеля. Аварія сталася в Червоноперекопську. Потужним ударом легковика бідолаху відкинуло на кілька метрів.

***
Подорож до річки ледь не завершилася трагедією для сімох людей на Житомирщині. Там один автомобіль перекинувся, а інший на швидкості злетів у кювет. Все через водія Тойоти Лендкрузер, що рухалася в напрямку Хмельницького. Чоловік не дотримався безпечної дистанції й врізався у Фіата з шістьома пасажирами.

Пасажирка Фіата:

- Їхали, зупинились на повороті, ззаді чорний Лендкрузер врізався. Номера МЕЛЬНИК. І ми перевернулись. В машині було п'ятеро дорослих, п'ятирічна дитина і десятимісячний хлопчик.

Двох маленьких дітей і 24-річну жінку терміново ушпиталили. Та продовж кількох годин до лікарів звернулася й решта подорожніх італійської автівки. Вони твердять: водій позашляховика кермував п'яним. Чи це так - буде відомо після проведення експертизи.

Василь Харитонюк, водій Фіата:

- Їхав з Житомира до річки з дітьми на прогулянку. Включив поворот, повертав, був вже на зустрічній полосі, він мене догнав в ср..ку. Йому не було машин. Не знаю, як він їхав. Двоє дітей в больниці, жінка в крові і кума в крові, а він п'яний за рульом.

***
У Києві тридцятидев'ятирічний мешканець Миколаївської області загинув у загадковій ДТП. Аварія сталася приблизно о другій ночі. Форд Сієра з невідомих причин на шаленій швидкості влетів під припарковану у правій смузі вантажівку.

Юрій, водій вантажівки:

- Забороняючих знаків тут для зупинки немає. Зупинився, згідно з правилами, увімкнув світлову сигналізацію та габарити.

Шофер вантажівки каже: зупинився, щоб перепочити, в мить зіткнення стояв біля своєї багатотонки.

- Щоб було чути, що машина тормозила - не була такого! Просто удар і всьо.

Двадцятидворічного водія Форда та його пасажира з тяжкими травмами ушпиталити. Другого ж пасажира врятувати не вдалося. Чому легковик влетів у вантажівку - з'ясують правоохоронці.