Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 серпня 2013, 22:30 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Вихідні не минули без пригод в регіонах України. В Тернопільській області водій загинув унаслідок власної помилки, в Києві автівку затисло між двома іншими, а на вулицях Луцька кермувальник ВАЗа ледь не занапастив 10-ох пасажирів старенького автобуса.

Водій загинув, а пасажир з численними травмами в реанімації. У Тернопільській області поблизу села Вищі Луб'янки 48-річний мешканець Збаража не втримав Форда. На швидкості автівка вилетіла на узбіччя, а потім у кювет.

Василь Барановський, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- Водій загинув на місці події, пасажир живий і знаходиться в реанімаційному відділенні з численними травмами.

***
Потрійна ДТП в Києві позбавила життя п'ятдесятидворічного чоловіка. Аварія сталася на вулиці Електриків. Зіткнулися Дачія, Міцубіші та Краз. Кермувальник вантажівки розповів - рухався своєю смугою, аж раптом перед ним наскочили один на одного легковики. Від удару машини відкинуло на багатотонку - Логана затиснуло між Лансером і Кразом. Водія Дачії вдалося визволити з понівеченої автівки лише за допомоги спецінструмента. Та попри зусилля лікарів, від травм кермувальник у кареті швидкої помер.

***
А на столичній Парковій алеї лобом у лоба зіткнулися Тойота й таксі Фольксваген. Свідки пригоди переконані - спричинив аварію кермувальник японської машини. Щоб не нудитися в тисняві, він виїхав на зустрічну, де на швидкості врізався в Пасата. Від удару Тойота розвернулася на 180 градусів і зупинилася за лічені метри від прірви. Кермувальник і двоє жінок відбулися переляком. А ось водієві й пасажирові Фольксвагена поталанило менше. З численними забиттями і травмою голови їх ушпиталили.  

***
На щастя минулося без загиблих в автопригоді на вулиці Луцька. Вранці на прямій ділянці дороги не розминулися ВАЗівка й автобус із десятьма пасажирами в салоні. ПАЗик віз людей з передмістя, але кінцевої зупинки так і не дістався. Через шалену Ладу, яка з невідомих поки причин вискочила на зустрічну.

Олександр Паламарчук, інспектор сектору УДАІ у Волинській області:

- По вулиці Яровиця рухався автомобіль ВАЗ у напрямку Набережної. Поки з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автобусом ПАЗ. На щастя, в автобусі ніхто з людей не постраждав, постраждала тільки пасажирка автомобіля ВАЗ - жінка 1959 року народження. Яке застереження з цього приводу можна сказати?  В першу чергу, це не відволікатися від умов руху водіям, дивитися, що робиться на проїжджій частині.