Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 серпня 2013, 21:45 ДТП
Огляд ДТП у Дніпропетровську
Огляд ДТП у Дніпропетровську

Одразу дві моторошні аварії сталися у Дніпропетровську. Багатотонний МАЗ переїхав власника двоколісного, а п'яний кермувальник легковиком на шаленій швидкості влетів у зупинку громадського транспорту, де збив двох пішоходів. Один з них загинув, інший - в реанімації.

Аварія, в якій Міцубіші на шаленій швидкості вилетів на трамвайну зупинку, а потім утік, сталася ввечері на проспекті Петровського.

- Он сбил двоих и уехал.

- Скорость была нормальная. И при таком ударе, что люди аж подлетали. 

Ганна, свідок:

- Зацепил одного мужчину. Вон туда его отбросило в левую сторону, а этот кувырками раз пять по машине. Одного скорая забрала, а этот намертво сразу.

Особи загиблого, якому на вигляд років сорок, поки не з'ясували. Інший постраждалий нині в комі. 45-річного чоловіка вже кілька разів прооперували. Винуватця страшної аварії, який після наїзду на людей подався геть, швидко знайшли. На вулиці Криворізькій правоохоронець, що був не на службі, помітив пошкодженого Лансера. Легковик із розбитим лобовим склом та закривавленим капотом зупинився біля крамниці. Його водій вибрався з машини й, ледь тримаючись на ногах, намагався сховатися у приватному секторі.

Віталій Грищенко, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Когда я увидел этот автомобиль с разбитым стеклом, я решил пойти за этим водителем и задержать его.

Водієві, що сів п'яним за кермо, 32 роки. За неофіційною інформацією, працює він директором філії місцевого банку. Причетність до смертельної аварії заперечує. Свідчити відмовляється. Нині затриманий у слідчому ізоляторі. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

***
Ще одна аварія з трагічними наслідками сталася на мосту через Дніпро. Там 57-річний скутерист потрапив під колеса вантажівки.

Павло Коврига, інспектор відділу ДПС м. Дніпропетровська:

- Произошло ДТП с участием мотороллера  и автомобиля - автокран. Водитель мотороллера погиб на месте.

51-річний водій МАЗа твердить: рухався за правилами. Людину, що потрапила під заднє колесо, не побачив, а відчув.

Михайло, водій МАЗа:

- Я ехал, не меняя движения, по правой полосе. Вдруг скачок какой-то. Я в зеркала не видел, остановился. Увидел, что лежит мотоцикл.

Нині ступінь вини кожного з водіїв визначають слідчі.