Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 серпня 2013, 22:45 ДТП
ДТП на Московському мосту у Києві
ДТП на Московському мосту у Києві

Вечірня ДТП напередодні на кілька годин паралізувала рух транспорту в Києві. На Московському мосту мікроавтобус Фольксваген, петляючи рядами на шаленій швидкості, вдарив легковика й ледь не полетів у Дніпро. Транспорт завис на поруччях. Через маневри на дорозі виникла багатокілометрова тиснява.

Наслідки автопригоди на в'їзді на Московський міст вечірньої години пік відчули на собі чи не всі мешканці столичної Троєщини. Через багатокілометрову тисняву в бік лівого берега кияни діставалися  домівок по 3-4 години. А все через оцього Фольксвагена. Свідки пригоди розповідають: мікроавтобус на шаленій швидкості рухався на лівий берег, весь час перелаштовувався з одного ряду в інший. Закінчилися такі маневри зіткненням з Нісаном.

Свідок:

- Он начал подрезать где-то человека два-три, они видели, как он подрезал их машины, но мы видели сам момент удара уже.

Свідок:

- Мы ехали прямо во второй полосе, неожиданно пронесся этот автобус, нас чуть не задел. На второй ряд. Потом он ушел обратно, кого-то обгоняя, вправо, влево ушел, его начало кидать и кинуло в эту машину. От этой машины его развернуло и туда кинуло.

Внаслідок зіткнення Нісан наскочив на відбійника та став поперек дороги. Його кермувальницю з травмою голови забрала швидка. А Фольксваген завис у повітрі. Лише дивом мікроавтобус не злетів з мосту. Водій не постраждав і вибрався з пастки самотужки. Попри твердження численних свідків, каже, що пригода сталася через невідомого позашляховика.

Водій Фольксвагена:

- Еду во втором ряду, выезжает Ленд Крузер, выезжает впереди, я по тормозам, естветсвенно, юзом цепляю Ниссан, и от Ниссана уже улетел.

Як усе було насправді - з'ясовують правоохоронці.