Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 серпня 2013, 21:20 ДТП
П'яна молодиця на БМВ врізалася в вантажівку в Бердичеві
П'яна молодиця на БМВ врізалася в вантажівку в Бердичеві

Двох людей тяжко травмовано внаслідок лобового зіткнення БМВ з вантажним РАФом у Бердичеві Житомирської області. Моторошна ДТП сталася вранці. Усі маневри шаленого німецького авта зафільмували камери спостереження.

Бердичів. Шоста ранку. Майже порожня дорога. Раптом з'являється позашляховик і мчить на ВАЗівку. Водієві радянського авта дивом вдається уникнути зіткнення. Проте за мить жертвою навіженого БМВ стає РАФ.

Іван Михайлик, свідок:

- В 6 ранку почув сильний хлопок. Вискочив: дві машини столкнулись сильно. Жінка лежала в метрах п'яти від авто. Я визвав скору бистренько.

РАФом подружжя везло на базар помідори. Від потужного удару пасажирка вилетіла з машини. Її чоловіка затисло в кабіні. Витягали постраждалого з понівеченої вантажівки рятувальники. Обидвох тяжко травмованих доправили до реанімації.

Ірина Тараханюк, завідувачка реанімації центральної лікарні м. Бердичева:

- В реанимацию доставлены были двое человек. Мужчина с множественными повреждениями трубчатых костей и открытыми переломами бедер, голени и предплечий. Женщина с тяжелой черепно-мозговой травмой. Состояние тяжелое.

Призвідниця ж ДТП не постраждала. Експертиза виявила у крові молодиці 2,7 проміле алкоголю.

Ярослав Онищук, керівник Бердичівського відділу ДАІ:

- Під час медогляду встановлено, що водійка BMW X5 в стані сп'яніння.

Тепер порушниці доведеться відповідати не лише за скоєння ДТП, а й, імовірно, за викрадення автівтомобіля. Адже позашляховик знайомого. Власник БМВ розповів правоохоронцям, що ключів нікому не давав, але й заяви до міліції про зникнення транспорту поки не написав.