Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 серпня 2013, 21:57 ДТП
На Сумщині городяни погрожували самосудом винуватцю ДТП
На Сумщині городяни погрожували самосудом винуватцю ДТП

Не дали втекти п'яному водієві мешканці Глухова, що на Сумщині. Він збив молоде подружжя, що їхало мотоциклом. Свідки ДТП мало не вчинили над кермувальником позашляховика самосуд.

Приблизно о 7-й вечора в центрі Глухова просто на перехресті позашляховик з номерним знаком "СЕРЁГА" врізався в  мотоцикла. 25-річного водія байка та його дружину відкинуло на кілька метрів. Свідки аварії миттю кинулися до постраждалих.

- У нас как всегда, скорая едет очень быстро, терпи, Серей. Терпи.

З тяжкими травмами молоде подружжя доправили до реанімації. Тим часом водій автівки - місцевий підприємець - спробував втекти. Та розлючений натовп оточив машину. Не пустили до нього й адвоката, який примчав до клієнта раніше за міліцію.  

- Мой ребенок мог быть  на этом месте…, иди на х... отсюда. Адвокат!

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Когда оперативные сотрудники прибыли на место происшествия. ситуация уже выходила из-под контроля, люди, которые стали свидителеми той страшной аварии, они были готовы учинить над водителем самосуд, и поэтому сотрудникам милиции пришлось изолировать его в его же автомобиле.

Саме цієї миті водій знову спробував втекти. Він забрав у правоохоронця ключі від автомобіля, встиг завести двигуна і проїхати кілька метрів.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Сотруднику милиции пришлось применить к нему силу,  дабы этого не получилось. Но как раз вовремя подъехала следственно-оперативная группа, которая уже и задержала самого нарушителя.

Свідки автопригоди міліції не повірили. Із ввімкненими мобільними телефонами вони супроводжували водія позашляховика до лікарні, де в нього взяли кров на аналіз. Зараз порушник у СІЗО. Проти нього розпочате кримінальне провадження. Утім, у Глухові вже ходять чутки, що суд має намір відпустити затриманого під заставу. Тим часом лікарям не вдалося врятувати постраждалого чоловіка.