Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 серпня 2013, 20:41 ДТП
На Донеччині нетверезі міліціянти врізалися у весільних гостей
На Донеччині нетверезі міліціянти врізалися у весільних гостей

Криваве весілля. На Донеччині гуляння закінчилося страшною дорожньо-транспортною пригодою. У селі Красній Поляні в гостей свята врізалися п'яні міліціянти.

На весілля та похорони збираються чи не всі мешканці. В субботу відзначали оформлення нової сім'ї, а вже в понеділок в останню путь проводжали 25-річного Олександра Оглуха.

Дмитро Крамаренко, мешканець с. Красної Поляни:

- Хороший парень, это мой ученик, на олимпиаду ездил, хороший спортсмен. Закончил Бердянский пединститут, заочно, отделение физкультуры. Для ребят сделал секцию тут, легкоатлетическую.

Парубок загинув, коли вийшов з приятелем подихати свіжим повітрям. Ще кілька хвилин тому вони раділи за молодят. Та щойно опинилися на вулиці - сталося лихо. Останніми словами Олександра були: "Дивись, як летить!"

Софія Налбат, свідок:

- Машина летела со стороны Поляны, на сумасшедшей скорости. Тормозов у нее не было вообще. Хлопцы вышли, они стояли возле столбика, курили. Она влетела сюда, ее сбило на хлопцев, она вылетела туда в кювет.

Дмитро Крамаренко, мешканець с. Красної Поляни:

- Все выскочили, кинулись к машине, ребят же не видно было, открывают, а тот парень ниякий - пьяный. Сзади сидел тоже один, пьяный. А потом только увидели одного мальчика, Сашу, и второго…

Приятель Олександра з переламом стегна та струсом мізку - в лікарні. Односельців кривава аварія шокувала. Та вони не вірять, що правоохоронців буде покарано. Родичі загиблого кажуть: винуватці пригоди навіть вибачення в них не попросили.

Сергій Дабченко, родич загиблого:

- Не слышали мы никого, не видели ни убийц, ни родителей этих убийц. Никто нам ни соболезнований не предоставил, ничего. Если сейчас по всей Украине, не знаю как помягче сказать...

Тим часом прокуратура взялася розслідувати цю пригоду.

Сергій Ніжник, заступник керівника відділу прокуратури Донецької області:

- Кермувальник спробував покинути місце події, але його місце перебування було встановлено. Що стосується алкогольного сп'яніння - наразі призначені експертизи. Результатів немає.

Нині призвідникові ДТП обирають запобіжний захід. А селяни твердять: якщо винного не буде покарано - рушать штурмом на правоохоронців.