Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 серпня 2013, 22:45 ДТП
Аварії за участі пасажирського транспорту
Аварії за участі пасажирського транспорту

Одразу кілька десятків людей постраждали в моторошній аварії на Тернопільщині. Тим часом у Криму вантажівка зіткнулася з екскурсійним автобусом, а на Луганщині в тролейбуса з тридцятьма пасажирами врізалася ВАЗівка.

Два мікроавтобуси з чотирма десятками пасажирів не розминулися на Тернопільщині. Аварія сталася поблизу села Кордишева. З невідомих причин одна з маршруток виїхала на зустрічну та наскочила на іншу. Від потужного зіткнення транспорти понівечило, а вісімнадцятьох людей з різними травмами довелося ушпиталити.

***
У Криму внаслідок зіткнення вантажівки й екскурсійного автобуса на лікарняні ліжка потрапили чотирнадцятеро людей. Аварія сталася поблизу Феодосії. Багатотонка раптово вилетіла на трасу з другорядної дороги та вдарила Мерседеса.

Ігор, водій вантажівки:

- Ехал со стороны Феодосии. Отказали тормоза, и я ударился в автобус.

Сергій, водій автобуса:

- С правой стороны в меня ударился, со стороны Джанкоя въехал автомобиль ГАЗон. Перевернул меня, ударил в бок правый.

Після удару некермовані машини зачепили ще два легковики. Серед постраждалих - більшість туристів з Росії та Білорусі. Водії ж запевняють: правил дорожнього руху не порушили. Хто винен у масштабній аварії - з'ясують слідчі.

***
Схожа аварія сталася в Чернівецькій області. Там рейсовий автобус урізався у вантажівку з піском.

Анатолій, водій маршрутки:

- Я думав, він пропускає, я дивлюся в зеркало - машин нема, він, думаю, мене пропускає, так він це, починає набирати обороти, я вже не мав, я не мав куди, еслі б я не втік туда, я би точно мені той кузов світив з піском в лоб мені.

Під час зіткнення в салоні автобуса було дев'ятнадцятеро пасажирів. Сімох з них травмовано, водія Камаза з численними ушкодженнями ушпиталили.

***
Зіткнення з тролейбусом. Страшна аварія сталася на Луганщині. Водій ВАЗівки не втримав керма, виїхав на зустрічну, й машина на швидкості врізалася в рогатого.

В'ячеслав  Малютяк, заступник керівника УДАІ в Луганській області:

- При движении на мокром участке дороги водитель ВАЗа не справился с управлением и совершил столкновение с троллейбусом.

З тридцятьох пасажирів, що були в салоні тролейбуса, до лікарні потрапили двоє. Призвідник ДТП помер у машині швидкої.