Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 серпня 2013, 21:51 ДТП
Огляд аварій за вихідні
Огляд аварій за вихідні

Жахливі автопригоди сталися в регіонах України. В Криму загинув водій, а на Рівненщині - пасажир. У Києві ж п'яний скоїв аварію, в якій постраждав кермувальник іншої машини.

42-річний запорожець загинув на трасі Симферопіль-Ялта. А його 14-річна донька потрапила до лікарні з численними переламами й забиттями. Рено з вантажем пива рухалася в бік Алушти. На повороті багатотонну машину занесло, вона врізалася у стовпа тролейбусної контактної мережі, збила металеву огорожу траси й перекинулася в кювет. З авта, яке перетворилося на купу брухту, тіло водія витягали за допомоги гідравлічного інструмента.

Станіслав Лосєв, керівник ВДАІ м. Алушти:

- Истинная причина ДТП будет установлена, но предварительно следует считать одной из причинных связей совершения данного резонансного ДТП - это неисправность тормозной системы данного транспортного средства.

***
49-річний пасажир загинув, за життя водія борються медики. На Рівненщині автомобіль на швидкості врізався в дорожнє огородження. ДТП сталася поблизу села Нового Корця. Унаслідок зіткнення автівка понівечена так, що людей з неї змогли витягти лише рятувальники. Чому водій легковика не впорався з кермуванням, з'ясовує слідство.

***
П'яний ДАІвець скоїв ДТП на Прикарпатті. Інспектор машиною підрізав автобуса, мало не збив пішохода та зрештою закінчив викрутаси - зіткнувся з електроопорою. Після удару правоохоронець вискочив з Мерседеса та втік. На щастя, в цій аварії лише пошкоджено автомобіля міліціянта. І кілька хат знеструмлено.

Галина, мешканка с. Верхнього Вербежа:

- П'яний, коли я підбігала, то він п'яний виліз уже з документами, в дупель, фуражку ще губив по дорозі, голий до пояса, лиш лампаси штани, і спер моментально джипа і чухнув, шо ми не змогли його навіть зупинити.

Проте, за кілька годин нетверезий інспектор повернувся до свого легковика. Тут його й упіймали. Затриманий перехожий, в якому селяни впізнали призвідника ДТП, все заперечував. Казав - він просто прогулювався. І раптом спробував всістися на переднє сидіння ДАІвської машини. Люди не дали. На вимогу людей чоловіка все-таки перевірили на вміст алкоголю у крові. Результат 1,5 проміле, а це майже пляшка горілки. Наступного дня в обласному управлінні МВС підтвердили - винуватець ДТП дійсно інспектор ДАІ. За свої п'яні витівки капітан поплатився роботою.

***
Аварія з п'яним водієм і в Києві на проспекті Перемоги. Део Нексіа дорогою не їхав, летів, і певної миті водій не впорався з кермуванням. Машина збила відокремлювальні бар'єри з піском і вискочила на зустрічну, де й зіткнулася з Део Сенс. Того від удару крутило на дорозі, відкинуло на тротуар і знову на шлях.

Ярослав, свідок:

- Део Нексіа, даже не тормозя, в принципе, вылетела на отбойники пластиковые, сбила их, подлетела в воздух метра на полтора и опустилась на Део Ланос, он как летел, так сверху на него и опустился.

У цій аварії постраждав п'ятдесятирічний водій Сенса. Чоловіка у критичному стані ушпиталили. Сам же винуватець ДТП дістав порізів та забиттів. І з місця пригоди намагався зникнути. Він був п'яний як чіп. 

- Он даже слова сказать не мог, он был настолько пьяный.