Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 серпня 2013, 23:10 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Не минулося без трагедій на шляхах в регіонах. На Сумщині загинув працівник Автодору, внаслідок зіткнення трьох машин утратив життя чоловік у Запорізькій області. А на Луганщині борошновіз протаранив маршрутку.

На смерть збили шляховика на Сумщині. 36-річний робітник працював поблизу села Карабутового. Спеціалізований КРАЗ майже перекривав смугу. Водій ISUZU вирішив оминути велетенську машину праворуч. Втім, не обрав безпечної дистанції й зачепив чоловіка. По тому врізався у вантажівку. Від удару зі шляховика злетіли чоботи. Від травм він помер до приїзду лікарів. 27-річного водія японського авта ушпиталили.  

***
Смертальна ДТП в Запорізькій області. Аварія, в якій зіткнулися три автівки з різних регіонів, сталася вранці неподалік села Михайло-Лукашевого. Водій Опеля вирішив на мосту обігнати інше авто. Коли побачив, що зустрічною мчить ДЕУ - вирішив повернутися на свою смугу. Та маневр не вдався. Опель зіткнувся з Фордом, і обидві машини вилетіли на зустрічну, де в них врізався Ланос. Пасажир Опеля загинув, дев'ятеро людей потрапили до лікарні.

Віталій Горьковий, керівник УДАІ в Запорізькій області:

- Автомобили из разных регионов, нашли, как говорится, друг друга на территории Запорожской области. И таких случаев, поверьте, в летний период немало, особенно южное направление.

***
Борошновоз урізався в автобуса в Сіверськодонецьку. Багатотонка рухалася другорядною вулицею, не поступилася ПАЗові й на швидкості наскочила на нього. Пасажирський транспорт перекинувся. Три газові балони на даху були пошкоджені. І лише дивом не сталося вибуху. Випадкові свідки допомогли водієві маршрутки й пасажирам вибратися з салону. 16-ох людей ушпиталили, троє з них у реанімації.