Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 липня 2013, 22:51 ДТП
Наслідки неочікуваних маневрів
Наслідки неочікуваних маневрів

Виїзд на зустрічну і лобове зіткнення двох автівок: на Дніпропетровщині не розминулися  легковики. І за пристрасть до великої швидкості мало не поплатився життям водій у Києві.

Одна людина загинула, троє з численними переламами в тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки жахливої аварії на Дніпропетровщині. На трасі Дніпродзержинськ-Світлогірське лобом у лоба зіткнулися Жигулі та Форд. П'ятдесятиоднорічний кермувальник ВАЗівки з нез'ясованих поки що причин виїхав на зустрічну. Від потужного удару обидва транспорти перекинулися.

Євген Татара, співробітник Криничанського РВ міліції:

- Пассажир автомобиля ВАЗ-2103 погиб на месте происшествия. Водитель автомобиля ВАЗ-2103 и водитель автомобиля Форд-Транзит, а также пассажир автомобиля Форд-Транзит получили телесные повреждения и находятся в центральной Криничанской районной больнице.

***
За пристрасть до великої швидкості мало не поплатився життям водій Хонди в Києві. Він мчав проспектом Возз'єднання, коли раптом із сусідньої смуги виїхав мікроавтобус. Кермувальник легковика не встиг загальмувати, машина врізалася у Фольксвагена й кілька разів перекинулось. Випадкові свідки аварії кинулися до автівки, що лежала на даху. Допомогли водієві й пасажирові вибратися назовні, після чого поставили Хонду на колеса. Лише дивом у цій ДТП ніхто не постраждав.

Свідок:

- Я подбежал, водитель, с ним все в порядке было, несколько царапин. Пассажир лежал. Пассажир не был пристегнут, водитель был пристегнут. Я отстегнул его, вытащил и потом уже подбежали люди. Вроде все нормально с ними было.

***
Неподалік Харкова не розминулися Сеат та Фольксваген. Німець виїжджав на трасу з другорядної дороги й не поступився легковикові. Від удару Фольксвагена викинуло на узбіччя, й він перекинувся. Сеата розвернуло. Люди, які були в машинах, відбулися подряпинами й переляком. Нікого не ушпиталили. На трасі ж утворилася величезна черга з машин, адже оминути розбиті автівки було годі. Причини зіткнення з'ясовують правоохоронці.