Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 липня 2013, 23:28 ДТП
У Києві позашляховик влетів у трактор
У Києві позашляховик влетів у трактор

Самоліквідація по-київськи. Вночі на широченному проспекті позашляховик влетів у завантажений камінням причіп трактора. Троє людей у Фольсксвагені отримали тяжкі травми.

Тракторист Віктор повертався з нічної зміни. Після ремонту трамвайної колії віз на базу каміння.

Віктор, водій трактора:

- Нічого не бачив, почув удар, і все, прицеп перекинувся, я вийшов.

Від побаченого його й досить колотить - зім'ятий позашляховик, троє закривавлених людей.  

- Я тільки спитав - ви живі, він сказав - да, живі.

На душі трохи відлягло. Утім, нажахало добряче. Тож швидку та інші служби викликали самовидці пригоди. Їх зійшлося чимало, не дивлячись на пізній час - пів на третю ночі. Коли шпиталювали постраждалих, правоохоронці почали з'ясовувати причини ДТП. Припустили - водій Фольксвагена міг не побачити трактора. Та його кермувальник це категорично заперечує.

- Чого це мене не видно! У мене горіли всі габарити, стопи, все горіло.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Трактор їхав у другій смузі, бо права тут уночі вщент запаркована. Відтак позашляховик мав можливість об'їхати техніку з іншого - лівого - боку. Утім, чомусь нею не скористався.

Аж потім свідки аварії припустили - у Фольксваген стріляли. От люди в машині й тікали, та так швидко, що не помітили перепони на дорозі. Навіть отвір від кулі показують. 

- По ним, наверное, стреляли, они тикали хорошо.

Утім, пострілів ніхто з тутешніх не чув. Нині всю отриману інформацію перевіряють слідчі. Троє ж з позашляховика нині перебувають в одній зі столичних лікарень. У молодих людей майже однакові травми - численні забої тіла. Зокрема голови, грудей, живота. Ніхто з них поки не зізнається, хто саме був за кермом іномарки.