Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 липня 2013, 22:31 ДТП
Огляд аварій на півдні країни
Огляд аварій на півдні країни

Дві вщент розбиті машини, троє травмованих у лікарні. Такі наслідки зіткнення Форда з Жигулями у Дніпропетровську.

Зіткнення на перехресті вулиці Хмельницького і проспекту Правди. 21-річний кермувальник Лади грубо порушив правила.

Ігор Горбань, інспектор УДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля ВАЗ осуществляя поворот налево, не пропустил автомобиль Форд, который двигался по главной. В результате чего произошло столкновение, из-за чего из автомобиля ВАЗ через открытую дверь на проезжую часть вывалился пассажир.

Результат - дві вщент розбиті автівки, троє травмованих у лікарні. Чому водій Жигулів знехтував правилами дорожнього руху, нині з'ясовують слідчі.

***
На в'їзді до Симферополя не розминулися три іномарки. 30-річна містянка за кермом Шевроле  врізалася на повороті в Тойоту. Японця викинуло на зустрічну, де рухався Міцубіші. Капоти обох машин перетворилися на гармошку. Найбільше постраждала родина з Дніпропетровська, яка їхала у Міцубіші. Трьох жінок і 13-річну дівчинку доправили у міську лікарню.
 
***
У Маріуполі поблизу місцевого кінотеатру зіткнулися 3 автівки і маршрутка. Кермувальник "дев'ятки" намагався обігнати вантажний Мерседес, але під час маневру зачепив багатотонку. Легковик почав обертатися і зачепив ВАЗ 2106 та маршрутку. Постраждав кермувальник "шістки".

- Я ехал, слышал - сзади ударила машина. Я смотрю в зеркало, а ее крутит. Остановился, чтобы ему помощь оказать, а он целый. Говорю: что ты этим хотел показать? - Я тормозил, но не смог остановиться. Он выскочил через двойную сплошную и бьет "шестерку". "Шестерка" бьет маршрутку и вот это он - виновник торжества.

***
Майже одночасно на Мелекінській трасі поблизу того ж Маріуполя зіткнулися аж 6 автівок. Машина зупинилася на узбіччі і в неї тут-таки врізався замріяний водій іншої авта. Згодом на цій же ділянці трапилася схожа ДТП.

Георгій Баракаєв, свідок:

- Дым. Тут задымленность была большая. Но нет знака, ничего там не поставили, что опасность. Тут много травы всякой сухой. И оно дым поднялся.

В обох аваріях постраждали п'ятеро дорослих та одна дитина. Усі вони в лікарні. На думку ДАІвців, виною всьому погана видимість на трасі. А ще - фатальна безтурботність людей за кермом.