Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 липня 2013, 00:31 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

У Києві жертвами двох аварій стали 9-річний велосипедист і байкер. Унаслідок ДТП обидвоє загинули. А на столичному Кудрявському узвозі учасниками автопригоди стали ДАІвці. Свідки переконують: спровокували зіткнення саме вони. 

9-річного хлопчика автівка збила прямо на пішоходному переході. Трагедія сталася у Києві на вулиці Садовій. За попередньою інформацією, двоє школярів на велосипедах переїжджали зеброю на інший бік вулиці, коли на них наскочив джип Мерседес. Один з малюків встиг вивернути кермо, іншому не пощастило. Бідолаха відлетів на кілька метрів, а його двоколісний розвалився на шматки. Винуватець трагедії від коментарів відмовився. А от містяни переконують, що ця смерть не випадкова.

Мешканка м. Києва:

- Я иду и поднимаю руку, типа покажите пешеходный переход. Хоть бы один остановился! Пока все не проехали, и только потом я перешла. Это зря построили эту дорогу, пусть бы были ухабины, только чтобы не смерти вот эти.

Ще одна сумна подія в столиці за участі байка - на розі Кільцевої та Вишгородської вулиці. Мотоцикліст на швидкості врізався у позашляховика Міцубісі. Байкера відкинуло на два десятки метрів. Прибулі на виклик медики лише констатували його смерть. Винним в аварії вважають щофера позашляховика - він мав пропустити мотоцикла. Правоохоронці зазначають - у загиблого не було ні водійського посвідчення, ні документів на байк.

Віталій, представник громадської організації Мотохелп:

- Мотоциклист двигался на зеленый свет светофора прямолинейно. Джип тоже двигался на зеленый свет светофора, выполнял левый поворот и не пропустил мотоцикл. Вследствие чего произошло ДТП с летальным исходом мотоциклиста.

А на Кудрявському узвозі не розійшлися Ланос ДАІ та легкова Тойота. Свідки переконані: аварію спровокували правоохоронці. З незрозумілих причин кореєць вискочив на зустрічну і зіштовхнувся з японцем. Обидві автівки серйозно пошкоджені. Внаслідок ДТП постраждали водій та пассажир Ланоса. Зі струсом мозку та численними забоями обох шпиталювали. На місці аварії працюють експерти.