Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2013, 22:57 ДТП
ДТП через неуважність та алкоголь
ДТП через неуважність та алкоголь

Неуважність водія призвела до масштабної аварії у Криму - там зіткнулися одразу чотири автівки. П'яний пенсіонер на Вінничині збив на смерть пішохода. Рівень алкоголю у крові кермувальника просто зашкалював.

Дві понівечені іномарки, 36-річний водій з травмами в лікарні. Такі наслідки зіткнення Шевроле з Нісаном у Дніпропетровську. Аварія сталася на перехресті. Від потужного удару японське авто зробило кульбіт у повітрі. А іншу машину відкинуло за межі проїжджої частини, де вона врізалася в дерево. Від смерті обидвох водіїв врятували ремені безпеки.

Артем, водій Шевроле:

- Двигался по второстепенной полосе, ну и произошло ДТП. Не справился с управлением и ударил Ниссан-Кашкай в левый бок.

***
Чотири автівки зіткнулися в Криму. О десятій вечора на Симферопольській трасі кермувальник Мазди не поступився на розхресті іншому учаснику руху. В результаті дістав потужний боковий удар від Дачії Логан. Машини розкидало в різні боки - у металевий вихор зачепило ВАЗ і БМВ.

Дмитро, водій Мазди:

- Ехали с Ялты в Евпаторию. На перекрестке, не знаю: не заметил или отвлекся, не увидел и проехал прямо, и слева - удар.

- В этот автомобиль Дачия-логан, да?

- Да!

До лікарні з різними травмами доправили п'ятьох постраждалих, зокрема 5-річну дитину.

***
П'яний водій вбив пішохода на Вінничині. Шевроле Авео на швидкості налетіло на чоловіка, який переходив дорогу. 50-річний селянин загинув. Після нетривалих міркувань шофер ускочив до машини і кинувся тікати. У сусідньому селищі не впорався з кермом і врізався у дерево. Далі тікати 70-річний порушник не міг, адже ледь тримався на ногах і не розумів, що відбувається. Медики визначили - рівень алкоголю у крові пенсіонера перевищував норму удесятеро!