Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 липня 2013, 22:28 ДТП
Поблизу Житомира перекинулася маршрутка
Поблизу Житомира перекинулася маршрутка

Чергова ДТП на міжнародній трасі Київ-Чоп сталася поблизу Житомира. Їдучи з Луцька до столиці, маршрутка з людьми врізалася у відбійник і перекинулася. До лікарні потрапили семеро пасажирів.

Лише кілька днів тому правоохоронці Житомирщині провели рейд трасою. Кермувальникам автобусів і маршруток роздавали листівки з застереженнями, аби відпочивали й не їхали швидко. А вже за добу потрапила у ДТП маршрутка, що прямувала з Луцька до столиці.

Микола Яцкевич, старший інспектор УДАІ в Житомирській області:

- Близько 20:00 на 119 км а/д Київ - Чоп, Коростишівського району, водій мікроавтобуса VOLKSWAGEN, 52-річний житель Волинської області, поки що з невідомих причин. Хоча пасажири стверджують, що водій вів себе неадекватно. Не впорався з керуванням, допустив занос, скоїв зіткнення з колесовідбійником, після чого відбулося перекидання автобуса на правий бік.

Людмила Талах, постраждала:

- Нас почало як по спіралі кидати від обочини до обочини. Потім автобус разів вісім перевернувся. І стало щось там горіти, а люди почали кричати.

Після таких кульбітів людей розкидало по салону. Кілька з них від больового шоку втратили свідомість. Витягали постраждалих випадкові свідки ДТП. Пасажири аварійного рейсу розповіли: 52-річний шофер їхав дуже швидко і на вигляд був стомлений.

Людмила Талах, постраждала:

- Він був знервований, а ще я так зрозуміла, що його викликали і він тільки з рейсу прийшов, було очевидно. Не скажеш, шо він п'яний. Він спав на ходу. А що сталось, не знаю.

Андрій Щедрий, постраждалий:

- Водій дійсно був якийсь неадекватний. Просто немає слів.

Правоохоронці взяли у кермувальника кров на наявність алкоголю. Тож, чому сталася ДТП - ще з'ясовуватимуть.