Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2013, 23:16 ДТП
Нетверезого та нахабного водія затримали на Рівненщині
Нетверезого та нахабного водія затримали на Рівненщині

Нетверезого водія молоковоза зупинили ДАІвці на Рівненщині. Під час затримання чоловік погрожував вартовим доріг, а під час експертизи - лікарю-наркологу. У камеру п'яниця тицяв дулі і категорично заперечував вживання алкоголю.

Підозріле авто, яке створювало аварійні ситуації на дорозі, співробітники ДАІ побачили в Острозі. Аби уникнути зіткнення, машини з зустрічної смуги змушені були з'їжджати на узбіччя.

Сергій Мартинюк, керівник ВДАІ Острозького району:

- Був помічений автомобіль Форд Транзит білого кольору. Водій своїми діями неодноразово створював аварійну обстановку. Водій, коли його зупинили, був без посвідчення водія, неодноразово погрожував працівникам міліції: якщо ми його не відпустимо, то він буде жалітись.

На погрози п'яного кермувальника ДАІвці уваги не звертали, попросили пройти тест на вміст алкоголю в крові. Пристрій виявив понад два проміле алкоголю. З таким результатом затриманий не погодився і попросився на експертизу в обласну психіатричну лікарню. Але пройти її в належному порядку відмовився.

- Запах алкоголю я чую на півтора метра. Може, ви їли щось не те? Може, зуби не почистили? Подуйте в апарат, я тоді повірю, що ви тверезий.

- Ще раз подути? На мене не треба. В мене вже й так голова крутиться. Короче, дивись. Хочеш, на, подивись. Як сказав, що я не буду дути.

Лікар-нарколог каже: те, що людина напідпитку, видно й без експертизи. Обурила поведінка шофера.

Сергій Загородний, лікар-нарколог: 

- Мені особисто погрожував, вимагав, щоб я написав таку довідку, яку потрібно, інакше в мене будуть проблеми. Ця людина дуже небезпечна на наших дорогах, якщо врахувати, що наші дороги просто перетворилися, дякуючи таким водіям в лапках, на поле битви.

Затриманому - 50 років. На нього склали три адміністративні протоколи. Чи дозволять ближчим часом йому сісти за кермо, наразі невідомо.