Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2013, 22:36 ДТП
Огляд аварій у регіонах
Огляд аварій у регіонах

Не минулося без аварій на дорогах в регіонах країни. У Сумах зіштовхнулися джип та мікроавтобус, а неподалік Львова перекинулася маршрутка з пасажирами.

Двоє людей загинули та ще двоє перебувають у лікарні внаслідок аварії поблизу Одеси. Близько п'ятої ранку на повороті в селі Великому Дальнику Жигулі шостої моделі на шаленій швидкості виїхали на узбіччя і врізалися в дерево. Від удару машину зім'яло. Для двох пасажирів аварія стала смертельною. 31-річна жінка загинула миттєво, 24-річний парубок за кілька годин помер у лікарні. Водія та ще одну пасажирку шпиталювали з тяжкими травмами.

***
У Сумах у лобову зіштовхнулися джип та мікроавтобус. Свідки аварії кажуть: на повороті водій Хонди вилетів на зустрічну смугу - просто на Форда. Кермувальників обидвох автівок шпиталювали. Шофер Хонди відбувся забоями на ногах - в його машині спрацювали подушки безпеки. А от у шофера мікроавтобуса зламана щелепа та серйозно розбите обличчя.

Данило Попов, свідок:

- Впереди Форд ехал, километров 50 -  повороты, естественно. Спокойно ехал, дистанцию держал, тут из-за поворота, приблизились к повороту, вылетел автомобиль Хонда Пилот. Ну дальше - я побежал уже вытягивать водителя из "Транзита".

***
У Львові Деу на швидкості врізався у припарковану на узбіччі вантажівку. Від удару легковика добряче сплющило. Аби витягти кермувальника та його пасажира, рятувальники розрізали двері гідравлічними ножицями. В обидвох постраждалих тяжкі тілесні ушкодження. Нерухомий учасник ДТП - вантажівка Рено - майже не ушкоджена. Шофера на мить зіткнення в кабіні не було. 

Тарас Дзвоник, інспектор відділу УДАІ у Львівській області:

- Водій автомобіля Деу Нексія здійснив зіткнення з автомобілем, вантажним автомобілем Рено Трафік, який був припаркований на узбіччі. Попередньою причиною дорожньо-транспортної пригоди є те, що водій перевищив швидкість і також, за попередніми даними лікарів, він знаходився у нетверезому стані.

***
Маршрутка з п'ятьма пасажирами перекинулася поблизу Львова. ДТП сталася близько 21-ї години. Раптом кермувальник виїхав на зустрічну смугу, з його слів -  начебто для здійснення обгону. Однак не розрахував швидкості. Транспорт злетів у кювет і перекинувся. Дві літні пасажирки опинилися в лікарні. В однієї перелом ноги, в іншої - забиття.