Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2013, 21:28 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Невдалими виявилися вихідні для київських водіїв. На Подолі через власну необачність загинув 28-річний байкер, а в Голосіївському районі  мікроавтобус з людьми ледь не впав в озеро.

Трагічною виявилася неділя для двадцятивосьмирічного водія Ямахи. Моторошна аварія сталася на Нижньому Валу. Молодик на байку вирішив скоротити шлях і почав обганяти трамвай.

Сергій, свідок:

- Он ее обгонял и поворачивая, на свою полосу, он зацепился за рельсу, его крутануло и все.

Два рази мотоцикл розвернуло на слизьких коліях, але кермувальник утримався. Однак третій віраж став фатальним. 

- Водії двоколесного транспорту найменше захищені та найбільше травмуються.

Чоловік не мав захисного шолома та одягу. Свідки трагедії кажуть: після падіння він підвівся і пройшов кілька метрів. Проте за мить знепритомнів й помер.

Наталя Сторожик, керівник відділу ГУ ДАІ в м. Києві:

- Від падіння отримав такі тілесні ушкодження, від яких помер на місці. Скоріш за все, це попередня версія, хотів швидше об'їхати транспортний засіб, на справився з кермуванням.

Внаслідок смертельної аварії рух трамваїв був паралізований на дві години.

Ще одна ДТП сталася в Голосіївському районі. Водій РАФа з невідомих причин вилетів на зустрічну й злетів з дороги. Від падіння в озеро червоного мікроавтобуса врятувало дерево. У транспорті їхала п'яна компанія, але водій був тверезим. Правоохоронців чоловік запевняв: його підрізали. Проте ані марки легковика, ані номера він не запам'ятав. Жодної травми налякане товариство не отримало.