Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2013, 22:06 ДТП
Огляд аварій у Дніпропетровську
Огляд аварій у Дніпропетровську

Чотири понівечені автівки, стільки ж розтрощених гаражів у яхтклубі та двоє тяжко травмованих кермувальників. Такі наслідки кількох аварій у Дніпропетровську.

Нічною Набережною Заводською мчав автомобіль Міцубіші. Якоїсь миті 29-річний водій не втримав керма, машина вилетіла за межі проїжджої частини, протаранила паркана і з висоти трьох метрів впала вниз.

- Шум тормозов и полетела машина вниз. Я сюда прибежал, вот это что увидел.

Після кількох кульбітів у повітрі японске авто розтрощило частину місцевого яхтклубу. Лише дивом ніхто не загинув.

Володимир Стороженко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- По непонятным причинам совершил дорожно-транспортное проишествие, наезд на четыре гаража лодочной станции и припаркованный автомобиль Джип.

Кермувальнику Міцубіші поталанило - він вижив. Із тяжкими травмами голови та численними переламами з місця аварї його забрала швидка.

А це вже інша набережна Дніпропетровська - Перемоги. Тут на узвозі з Південного мосту не розминулися вантажівка китайського виробництва й Тойота Яріс. Легковика багатотонна машина протаранила на перехресті. Правоохоронці вже з'ясували - кермувальниця японця виїжджала з другорядної дороги на головну і грубо порушила правила.

Юрій, водій вантажівки:

- Ну она притормозила , но не остановилась. Потом начала выезжать. Ну и получилось столкновение.

Внаслідок потужного бокового удару 46-річну призвідницю аварії з численними  переламами ребер у вкрай тяжкому стані ушпиталили.