Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2013, 21:53 ДТП
Огляд трагічних ДТП
Огляд трагічних ДТП

Життя чотирьох людей забрали аварії в регіонах країни. У Криму двоє втопилися, коли їхня автівка злетіла з дороги в канал. Двоє загинули в лобовому зіткненні легковика з вантажівкою на Київщині.

Смерть у Північно-Кримському каналі. У Червоноперекопському районі з дороги у воду впала ВАЗівська "шістка". Свідком пригоди став черговий помпової станції. Він одразу викликав рятувальників. Водолази почали шукали потопельника. Не без складностей - вода в каналі каламутна з видимістю не більше півметра. Зрештою таки виявили Жигулі на 3-метровій глибині. Машина капотом врізалася у дно протоки. Її витягли на суходіл за допомоги трактора. В салоні були двоє загиблих.

Володимир Іванов, помічник керівника ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Криму:

- А именно жители села Братское: мужчина 1972 г.р. и женщина 1985 г.р. По предварительной версии, водитель не справился с управлением, автомобиль упал в канал, и они не смогли выбраться из автомобиля.

***
Страшною смертю загинули двоє людей на Київщині. Їхній легковик врізався у вантажівку. Сталося це на ділянці, де виконують шляхові роботи - на 39-му кілометрі Одеської траси. Свідки припускають - водій Лади задрімав, не помітив звуження дороги й помчав просто на багатотонника. Від удару обидва транспорти відкинуло на відбійника. Люди в легковику загинули миттєво. Шофера вантажівки - ушпиталили.

***
Перелам носа, забиття обличчя й кінцівок дістала п'ятдесятитрирічна фельдшерка швидкої допомоги в аварії у Дніпропетровську. На проспекті Воронцова спецавто зіткнулося з Хюндаєм. Звинувачують у ДТП кермувальника медичного транспорту. Мовляв, поспішаючи на виклик, шістдесятирічний водій порушив правила.

Іван Ветров, водій швидкої:

- Срочный вызов на Малиновского был. С мигалками, с сиреной, со всем.

- Вы объезжали ЗИЛ?

- Да, объезжал ЗИЛ.

- Выехали на полосу встречного движения?

- Ну да. А на полосу встречного движения нельзя выезжать даже с мигалками. Только с обеспечением личной безопасности и безопасности других участников дорожного движения.

***
І ще одна автопригода сталася в Києві. Вдосвіта Міцубіші врізався у стовпа. Та так, що перетворився на брухт. Деталі порозліталися на десятки метрів. Ось наприклад, на клумбі лежить коробка перемикання швидкостей. Самого 32-річного кермувальника з численними забиттями й переламами ушпиталили. Подейкують - він був тверезим. Утім, ловив ґав, коли розмовляв мобільним телефоном.