Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 липня 2013, 23:51 ДТП
Неповнолітній син міліційного керівника збив жінку на Київщині
Неповнолітній син міліційного керівника збив жінку на Київщині

Збив пішохода син керівника Бородянського райвідділу міліції. 17-річний хлопець наїхав на 30 років старшу жінку - та померла від отриманих травм. Хоч бідолашна, нібито, й переходила дорогу в невстановленому місці, хлопцеві таки загрожує покарання. Адже неповнолітній не мав права керувати машиною і, схоже, серйозно перевищив швидкість.

Володимир, свідок ДТП:

- Я на кухні був. Почув писк. Потом гуп! Кажуть, вона два раза через машину кувирнулася. А вона ж тучна.

- Коли ви прибігли, вона ще жива була?

- Да, ще жива.

Скрегіт гальм і пронизливий жіночий крик. У закривавленому тілі на узбіччі Володимир ледь упізнав сусідку Людмилу. На лемент позбігалися місцеві, хтось викликав міліцію.

Юрій Маральов, керівник сектору УДАІ Київської області:

- Водій 96 року народження Павленко, керуючи автомобілем марки ВАЗ 2107, допустив наїзд на пішохода - громадянку, яка переходила проїзжку частину у невстановленому місці. Після тілесних пошкоджень, які вона отримала, каретою швидкої допомоги доставлена у лікарню Бородянську Центральну районну.

За кілька годин жінка померла. У цей час винуватець ДТП вже свідчив у райвідділку.

Роман Балита, керівник управління прокуратури Київської області: 

- До події причетний син одного з керівників районного відділу міліції. Особа керувала транспортним засобом, не маючи відповідних документів на право керування цим засобом. Цей транспорт належав одному з родичів винуватця події.

Як сталося, що неповнолітній хлопець кермував автівкою - має з'ясувати слідство. Утім, родичі загиблої побоюються, що справу можуть зам'яти. Прокуратура ж обіцяє ретельне розслідування.

Роман Балита, керівник управління прокуратури Київської області: 

- Юнак був оглянутий лікарем ЦРЛ. Є відповідний висновок, згідно якого ознак сп'яніння в особи не виявлено. Однак цей висновок для слідства не є кінцевим. На сьогодні організовано забір крові, призначено СМЕ.

Петро, мешканець с. Пісківки:

- Жіночка дуже толкова, робила діспечером - заправщиком у нас, усі уважали. Батькам нада дивиться за цим дєлом. Еслі батьки не будуть дивиться - такий беспредєл буде постоянно.