Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 липня 2013, 23:13 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Трагічними видалися вихідні у регіонах України. Через перевищення швидкості загинула жінка з двома дітьми на Волині, а на Сумщині водій заснув при кермі. Також сталася смертельна ДТП й на Запоріжжі.

За 12 кілометрів від Луцька через незрозумілий маневр ВАЗа загинуло троє людей. Зокрема - двоє неповнолітніх. Попередньо відомо, що Жигулі перевищили швидкість, їх занесло на мокрій від дощу дорозі й автівка влетіла просто під зустрічну вантажівку. Шофер багатотонного МАНа не постраждав, а ось пасажири і водійка легковика - загинули.

Олександр Паламарчук, інспектор сектору УДАІ у Волинській області:

- В вантажівці перебував громадянин Російської Федерації, а в легковику - жінка разом зі своїми дітьми. Внаслідок даної ДТП жінка померла у реанімаційному відділенні луцької лікарні, а діти - одна 2008 року, інша 1999 року - померли на місці ДТП.

***
На Сумщині водій заснув при кермі і спричинив потрійну аварію. Тойота, Газель та вантажівка ЗІЛ зіткнулися неподалік села Штепівки. 40-річний власник легковика - громадянин Росії - надто поспішав до родичів, тож коли стомився - вирішив не зупинятися.

Вікторія Писаренко, співробітниця УДАІ в Сумській області:

- Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9.30 ранку, на той час водій автомобіля Тойота Камрі, за його словами, перебував за кермом понад 5 годин. І за його власними словами, він просто заснув за кермом, в результаті некерована автівка виїхала на смугу зустрічного руху.

Тойота на швидкості зачепила колесо Газелі. По тому - врізалася в ЗІЛа. Від удару мікроавтобус упав у кювет. Пасажирку, що сиділа поруч із водієм, викинуло з вікна й розчавило. У чотирьох постраждалих перелами.    

***
Троє загиблих і двоє постраждалих - такі жахливі наслідки ДТП поблизу Запоріжжя. Приблизно о третій ночі Міцубіші, в якому їхали п'ятеро дніпропетровців, на великій швидкості наскочив на вантажівку. Водій МАЗа розповів - зіткнення було страшної сили. Багатотонку буквально підкинуло, і вона ледь не перекинулася. Легковик унаслідок удару спалахнув. 

Дмитро Хапатько, водій вантажівки:

- Когда я вышел из машины, та машина загорелась. Ребята вынесли огнетушитель, успели затушить. А другие ребята, которые ехали на машине с другой стороны - они вытаскивали ребят из машины.

Вижити в цьому пеклі вдалося хлопцеві та дівчині. Обидвох доправили до лікарні. Їхні приятелі - водій Міцубіші і ще двоє пасажирів - загинули. Чому сталася ДТП - з'ясовують слідчі.