Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 липня 2013, 21:50 ДТП
Огляд ДТП напередодні вихідних
Огляд ДТП напередодні вихідних

Страшними аваріями закінчився робочий тиждень для українців. У Криму автівка вилетіла на зупинку громадського транспорту - загинув пасажир легковика. Трагічна ДТП сталася й на Рівненщині.

Смертельна ДТП на Рівненщині. Поблизу селища Гощі легковик на швидкості врізався у припаркованого на узбіччі МАНа. Вантажівка зупинилася через технічні несправності.

Світлана Марко, старший інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- З невідомих поки причин водій легковика здійснила наїзд на автомобіль МАН, який стояв на узбіччі. Всі обставини та причини цієї ДТП на даний час з'ясовують слідчі.

У Форді їхало подружжя з онукою. Внаслідок потужного удару 58-річний пасажир легковика загинув. Його дружина, що кермувала - у тяжкому стані в реанімації. Потрапила до лікарні й 4-річна дівчинка.

***
46-річний мешканець Севастополя загинув у ДТП у Криму. Аварія сталася опівдні в Бахчисарайському районі. Жигулі на повороті винесло на узбіччя, автівка перекинулася на дах, а потім врізалася в автобусну зупинку.

Олександр, водій Жигулів:

- Когда мы ехали, шел дождь, асфальтное покрытие было мокрым. Ехал приблизительно со скоростью 70 км, машину начало нести на повороте, зацепил обочину и машина перекинулась.

На щастя, в цей час на зупинці нікого не було. Втім, під час таких кульбітів загинув пасажир легковика. Припускають, що водій перевищив швидкість.

***
Три автівки зіткнулися на перехресті в Маріуполі. На перетині проспекту Леніна та вулиці Торгової зустрілися легковик, маршрутка й автокран.

Ігор Леонідович, пасажир автокрана:

- Мы остановились на красный свет. Тут сходу… Мы только стали, тут сходу из-за 136 Богдана вылетает Ланос. Вылетает… Влетает в семафор этот, его разворачивает и прям под наш капот.

Петро Лафазан, водій маршрутки:

- Стоял на светофоре на красный свет. Загорелся зеленый, тронулся. С левой стороны ехал автомобиль Ланос и произошло столкновение. Он меня, получается, ударил в левую сторону.

Постраждалих в аварії немає. Хіба що легковик зніс світлофора. Усі обставини цього зіткнення вивчають слідчі.