Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 липня 2013, 22:37 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Двоє людей - водій і пасажир мікроавтобуса - загинули внаслідок його лобового зіткнення з вантажівкою неподалік Запоріжжя. Троє жертв ДТП з мотоциклом і легковиком під Одесою.

Троє людей загинули під Одесою внаслідок зіткнення мотоцикла й легковика. ДТП сталася приблизно о першій ночі на виїзді з міста. Свідки кажуть: Нісан почав розвертатися через подвійну суцільну, і тут на нього наскочила двоколісна Honda. Удар був такої сили, що авто перекинуло на дах. Середній стояк увійшов у салон на 80 сантиметрів. На думку фахівців, це свідчить про те, що швидкість байка перевищувала 100 кілометрів за годину.

Сергій Чукан, інспектор УДАІ в Одеській області:

- Это было мгновенное столкновение, которое привело к трагедии. Погибли все участники ДТП. То есть водитель мотоцикла, водитель и пассажир Нисана. На данный момент ведется следствие. Устанавливается полная степень виновности каждого из участников дорожно-транспортного происшествия.

В авті їхали двоє азійців без документів. Їхні особи з'ясовують. Байком кермував 26-річний одесит. З початку року в області це вже 8-ма смертельна аварія з мотоциклом.

***
Два Мерседеси - мікроавтобус і вантажівка - зіткнулися в селі під Запоріжжям. Пасажирський транспорт несподівано вискочив на зустрічну й на швидкості врізався в багатотонку. Удар був такої сили, що з понівеченого мікроавтобуса тіла водія й пасажира довелося вирізати частинами.

Андрій Никитин, співробітник аварійно-рятувальної служби м. Запоріжжя:

- Расширителем вырвали двери, гирдравлическим цилиндром разжали кабину и резаком разрезали стойки сидений и достали 2 трупа.

Що спричинило аварію - нині з'ясовують. Припускають - призвідник ДТП заснув при кермі. Можливо, вплинули й погодні умови: напередодні дощило.

***
Жінка з двома дітьми опинилася під колесами Хамера у столиці на перехресті вулиць Саксаганського й Тарасівської. Перехожі перетинали дорогу на зелене світло, втім водій позашляховика їх чомусь не пропустив. Буцімто, видимість йому перекрила інша машина. Внаслідок удару жінка дістала черепно-мізкову травму, а малі - 4-х та 7-и років - із забиттями потрапили до столичного Охматдиту. Коли знімали місце аварії, постраждалих вже забрала швидка. Інші ж водії нахабно проїжджали між пішоходами, що простували на зелений сигнал світлофора.