Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2013, 22:07 ДТП
Огляд смертельних ДТП
Огляд смертельних ДТП

Смертельна пригода сталася в Червоногвардійському районі Криму: там зіткнулись одразу три авта. А поблизу Києва Фольксваген вилетів на автобусну зупинку, де стояла жінка з двома онуками.

Страшна пригода сталася на Київщині, в селі Білогородці. 47-річний водій на одному з перехресть не втримав Фольксвагена і виїхав на зустрічну. Утім, на цьому віражі не скінчилися: седан вискочив на зупинку, промчав ще кілька метрів й вдарився об дерево. Кермувальник загинув. Люди, які чекали на автобуса - постраждали. Це 47-річна жінка та двоє її онуків, 12 і двох років. Всі - громадяни Молдови. Наразі вони в лікарні з тяжкими травмами. Що спричинило аварію - з'ясовують слідчі.

***
Шістдесятирічна жінка загинула, 24-річний молодик дістав тяжких травм. Такі наслідки зіткнення трьох автівок в Червоногвардійському районі Криму. Приблизно о сьомій ранку Хонда на швидкості врізалася у ВАЗівку, коли та загальмувала на перехресті. Від удару "японець" вилетів на узбіччя й перекинувся на дах, а Жигулі перетворилися на купу брухту. На диво, ніхто в іномарці не постраждав. Інакше з пасажирами радянської автівки.

Микола Ренгач, керівник ВДАІ Червоногвардійського району:

- В результате столкновения пассажир автомобиля выпал из автомобиля ВАЗ 2109 и попал под колеса проезжавшего автомобиля Таврия,  женщина скончалась на месте ДТП -  пасажир автомобиля ВАЗ 2109, второй пассажир был доставлен в медучреждение. По данному факту проводится расследование.

***
З розгону - у кам'яний мур. Дивна ДТП сталася в Маріуполі. Міцубіші врізався в огорожу судноремонтного заводу. Шістдесятирічного водія не врятували навіть подушки безпеки. Співробітники ДАІ та колеги загиблого припускають - чоловікові могло стати зле при кермі, і він знепритомнів. 

Ігор Музика, керівник гаража Судноремонтного заводу м. Маріуполя:

- Водитель этот давно работает в судоремонтном заводе. Водитель этот опытный, до пенсии осталось полгода. Он ехал по прямой. Тут незначительный поворот. Дорогу эту он очень хорошо знает. Он неоднократно по ней ездил, но как так произошло, скорее всего, остановка сердца произошла до аварии.

Нині всі обставини загадкової ДТП з'ясовують слідчі.