Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 червня 2013, 23:01 ДТП
Резонансні дорожні пригоди
Резонансні дорожні пригоди

Зовсім не святковими стали вихідні для багатьох українців. У Криму під колесами мікроавтобуса загинув семирічний хлопчик, двоє  дітей потрапили до лікарні внаслідок аварії в Києві, та 11-ро людей постраждали у страшній ДТП на Чернігівщині.

7-річна дитина загинула під колесами мікроавтобуса у Криму. Аварія сталася неподалік села Новостепового. Чоловік з дочкою і двома онуками косив траву вздовж траси. Певної миті дорослі не догледіли, і молодший хлопчик вискочив на дорогу просто під Мерседеса. Водій не встиг зреагувати і збив дитину. Малого кинуло на капота, потім  на трасу - шансів вижити в нього не було.

***
П'яний, як чіп, водій збив пенсіонера просто на переході. Лихо сталося в Чернігові. Кермувальник позашляховиком спочатку наїхав на дідуся, а потім врізався в електроопору. Розгнівана юрба свідків пригоди мало не роздерла мажора. Вгамувати людей вдалося лише ДАІвцям. Виявилося -  "неадекватний" Ренж Ровер вони помітили ще до аварії. Майже некермоване авто створювало аварійні ситуації, поки зрештою не скалічило старого. З численними переламами ніг постраждалого доправили до лікарні. А з водієм тепер спілкуються слідчі.

Затриманий:

- Самому жалко реально, такую машину разбомбить... Мало того, я не прав, что развалил человека-старика, который попался мне под руку.

***
Автопригода з автобусом і в Києві. П'яний водій Мерседесом наскочив на маршрутку з людьми. ДТП сталася на Харківському шосе. З Богдана саме виходили пасажири. Цієї миті на великій швидкості в нього врізався седан.

Олександр, водій автобуса:

- Открил двері и такой удар! Автобус откинуло в сторону. Может обколовся, чи накурився, чи ще щось, бо він не тормозив.

Ярослав, свідок:

- Да я уверен, он же ничего объяснить не может, у него язык не поворачивается!

Двадцятеро людей, котрі були в салоні автобуса, дістали незначних забиттів, двох постраждалих ушпиталили. Свідки аварії кажуть: ще до зіткнення Мерседес підрізав на трасі кілька автівок.  

***
11-ро людей постраждали в дорожній аварії на Чернігівщині. Два десятки прочан їхали з міста Прилук до святих місць у сусідній Росії. Коли автобус Богдан зробив технічну зупинку, більшість пасажирів вийшла із салону на узбіччя. Тієї миті трасою на шаленій швидкості мчали Жигулі. Водій ВАЗівки втратив контроль над кермом і поїхав на вірян.

Водій автобуса:

- Остановились, производили замену ремня. Люди вышли попить чай-кофе. Когда я вылазил из люка, услышал, как летели люди. Крики, стоны.

Усіх постраждалих доправили до лікарні, а ось призвідник ДТП відбувся легким переляком. Чому він вчасно не загальмував - з'ясовують ДАІвці.

Олена Царюк, керівник відділу УДАІ в Чернігівській області:

- Отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Це перелами нижніх кінцівок, хребта, ребер та струси головного мозку. По факту ДТП слідчим відділом та прокуратурою проводиться перевірка.