Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2013, 22:15 ДТП
Огляд ДТП за добу
Огляд ДТП за добу

Нетверезий водій машиною врізався у маршрутку в Сумах. Чоловік був такий п'яний, що навіть не усвідомлював, що сталося. Не зрозумів, що накоїв, і кермувальник на Луганщині. Він уночі збив пішохода й кинув на дорозі. Швидку постраждалому викликали не одразу.

Джилі наскочила на маршрутку в Сумах. Нетверезий водій крутонув кермо, машина вискочила на зустрічну і на швидкості врізалася у транспорт, який саме від'їжджав від зупинки. До прибуття правоохоронців призвідник аварії не міг вибратися з салону. Свідки не доберуть, як він взагалі кермував автомобілем. Адже п'яний чоловік навіть не тямив, що сталося.

Олександр, свідок:

- Он был просто неадекватен, человек, который даже не может говорить, ни смотреть ни вправо, ни влево, абсолютно стеклянные глаза и ничего не понимает, что случилось, как случилось и почему случилось такое.

***
Автовоз, завантажений машинами, врізався в дерево в Запоріжжі. Аварія сталася опівночі. Тягач рухався вулицею Магістральною. Якоїсь миті почав виїжджати на зустрічну, потім зробив різкий маневр праворуч, зніс електроопору й зупинився від зіткнення з деревом. Постраждав водій. Свідки припускають: ДТП сталася через те, що шофер просто заснув.

- Он в 23:40 ехал, без 20-ти 12. Задремал, на бордюр наехал, скат лопнул, ну и все.

***
Збив і поїхав. На 33-річного чоловіка, який простував переходом, автівка наскочила поблизу селища Юріївки, що на Луганщині. Після цього водій утік. Пригода сталася о пів на третю ночі, тож закривавленого й непритомного постраждалого помітили не одразу. За рештками машини, які лишилися на місці пригоди, міліціянти вирахували марку й колір авта. І вже за кілька годин завітали до водія. Ним виявився 66- річний пенсіонер. Чоловік спочатку все заперечував, а згодом таки зізнався в наїзді на пішохода. Винуватець ДТП повідомив: гадав, що збив трилітрову банку, тож не зупинився.

Юрій Николюк, інспектор ДПС м. Луганська:

- Всем водителям, причастным к ДТП, нужно обязательно соощать в милицию либо ГАИ и оставаться на месте обязательно, никуда не тикать, и по возможности оказать помощь пострадавшему.

Постраждалий нині в тяжкому стані в реанімації. Проти винуватця ДТП розпочали кримінальне провадження.

***
Спроба розвернутися через подвійну суцільну закінчилася аварією у столиці. Daewoo Lanos різко крутонув посеред дороги й не помітив корейського позашляховика. Ударив його і сам добряче прим'явся. Люди майже не постраждали. У кермувальника корейського позашляховика пошкоджена рука, коментувати пригоду він категорично відмовився. Водій Ланоса був теж небагатослівний.

Водій Daewoo Lanos:

- Ничего не произошло.

- Нічого не сталося?

- Ничего.

Галина, пасажирка позашляховика:

- Перед носом вискочив. Де він взявся. Як чорт із табакерки. Просто перед носом вискочив. Тут просто нічого не можна було зробити. Десь тут стояв під бровкою і просто перед носом почав повертати. Навіть не за метр, просто перед носом.