Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 червня 2013, 21:54 ДТП
Лідер "ВВ" збив людей у столиці
Лідер "ВВ" збив людей у столиці

Зіркова аварія у столиці. Відомий український співак Олег Скрипка своїм байком збив подружжя просто на переході.

Аварія сталася близько восьмої вечора на вулиці Стеценка в Києві. Український співак Олег Скрипка знехтував правилами дорожнього руху та вирішив об'їхати дві автівки, що зупинилися перед ним. Чоловік виїхав на зустрічну смугу. Та в цей момент з-за машин вийшло подружжя з дитиною.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м.Києва:

- Він зробив екстрене гальмування, тому що побачив пішоходів на нерегульованому пішохідному переході. Мотоцикл впав і тому перехожі отримали тілесні ушкодження.

Тридцятитрирічний чоловік від допомоги лікарів відмовився, а ось його двадцятишестирічну дружину довелося ушпиталити. Дитина не
постраждала. 

- Жінка отримала черепно-мізкову травму, струс мозку, гематоми, ушиби.

Помічник співака запевнив знімальну групу Свідка, що усі питання з постраждалою стороною Скрипка вже вирішив. І постраждалі не мають до артиста ніяких претензій. 

- Все в хорошем состоянии, все живы-здоровы, прошли вчера обследование на всякий случай. Чтобы убедиться, что все хорошо, нужны были дополнительные процедуры, типа МРТ, анализы и тому подобное, все эти процедуры мы оплатили. Не имеет никаких претензий, все хорошо!

Правоохоронці ж зазначили: відповідати перед законом співакові все-таки доведеться, проте вже після висновків деяких експертиз.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м.Києва:

- Вчора одразу після того, як сталася ДТП, були взяті проби, його було направлено на дослідження, проте ще висновків ми не маємо. Відповідальність за порушення правил дорожнього руху буде в будь-якому випадку, а ось чи то адміністративний штраф або ж кримінальна відповідальність, це вже буде вирішене питання згодом.

А ось кияни, що користуються цим переходом чи не щодня, кажуть: перейти дорогу в цьому місці майже неможливо.

Лідія Петрівна, мешканка м.Києва:

- Я тут все время перехожу, пока здесь толпа не пойдет- не остановятся. Только тогда.

Люди впевнені, що інцидент може повторитися, якщо на цій жвавій ділянці дороги перехід залишиться без світлофору.