Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 червня 2013, 22:14 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

У Запоріжжі чоловік потрапив під колеса машини лише за кілька метрів від переходу. Автобус з людьми перекинувся на Харківщині, а в Маріуполі 25-річний власник БМВ накоїв лиха через перевищення швидкості.

Смерть через недбальство. В Запоріжжі чоловік знехтував переходом і вирішив перетнути проїжджу частину в забороненому місці. Вже за мить неборака опинився під колесами Славути.

Володимир Гаранін, старший інспектор відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- С места происшествия пешеход был доставлен в пятую городскую больницу, где от полученных травм скончался. Сейчас по данному дорожно-транспортному происшествию ведется следствие, выясняються причины наезда на пешехода.

Чому чоловік не скористався перевагами - невідомо, проте правоохоронці впевнені: в усьому винен алкоголь. За висновками експертизи пішохід був п'яний.

***
Злетів у кювет. На Харківщині мікроавтобус з людьми виїхав на узбіччя та перекинувся. Водій Фольксвагена зізнався: якоїсь миті відмовило кермо. 

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ Харківської області:

- За попередніми даними з медичних закладів, у всіх пасажирів легкі травми: забиття, ушиби, переламів немає. Щодо причин даної пригоди, то однією з версій розглядається технічна несправність автобуса, в якого заклинило рульове керування.

У мить аварії в салоні було восьмеро людей. П'ятьом з них довелося звернутися по лікарську допомогу. Пасажири розповіли: водій встиг попередити про несправність і наказав триматися щосили.

***
Не встиг загальмувати. У Маріуполі двадцятип'ятирічний кермувальник БМВ влетів в огорожу проїжджої частини, за якою були будівельні роботи. Зупинилася машина лише за шістдесят метрів після зіткнення. З місця пригоди водій утік, проте невдовзі повернувся з претензіями.

- Ты что, хочешь камерой по голове ударить? Возьми ударь!

- Молодой человек, мы живем не в той стране и не в том месте. Поверьте мне.

Автівку таки забрали на штрафмайданчик, усі обставини пригоди з'ясовують слідчі.

Ядвіга Дранович, керівник відділу ДАІ м. Маріуполя:

- По предварительным данным, водитель не выбрал безопасную скорость, в результате чего произошел наезд на препятствие.