Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2013, 21:22 ДТП
У Стаханові нетверезий бізнесмен автівкою розтрощив зупинку та літній майданчик разом з людьми
У Стаханові нетверезий бізнесмен автівкою розтрощив зупинку та літній майданчик разом з людьми

У Стаханові шалене авто знесло людей, які стояли на зупинці громадського транспорту та відпочивали на літньому майданчикові. Під колеса вмить потрапило шестеро осіб. П'ятьох постраждалих доправили в лікарню, одна жінка від травм померла на місці.

Сергій прибирає страшні сліди автопригоди й розповідає про страшну аварію. Каже - мешкає в будинку навпроти і того ранку прокинувся від страшного металевого скреготу та крику людей. Коли визирнув у вікно - жахнувся. Зупинка громадського транспорту була розтрощена, а літній майданчик позаду неї нагадував місце бойовища - скрізь лежали закривавлені тіла.

Сергій Сидорук, свідок:

- Здесь было что-то невообразимое - масса покалеченых людей. Машина заехала на территорию летней площадки, пробив ограждения. Как можно выехать на полосу встречного движения, не имея ни одного метра тормозного пути?

Пригода сталася приблизно о четвертій ранку. Aкура мчала центральною вулицею Стаханова. Спочатку врізалася в задню частину Опеля, що їхав попереду. Далі, не гальмуючи, вискочила на зустрічну, влетіла в зупинку і зупинилася лише на людських тілах на літньому майданчику позаду. Одна жінка загинула на місці. П'ятьох доправили в лікарню.

Владислав Волоков, лікар-реаніматолог Стаханівської міської лікарні:

- В отделение реанимации поступило трое людей. Двое женщин и мужчина. Их состояние оценивается как стабильно тяжелое, оказаны купированные мероприятия, оказана помощь. Сейчас больные стабильны.

Винуватця ДТП, 53-річного місцевого підприємця, від самосуду врятували міліціянти. І під охороною доправили в лікарню. Тут йому зробили операцію й поклали в хірургію. Допоки водія лікуватимуть - його охоронятимуть міліціянти. Перші ж експертизи підтвердили, що кермувальник Акури в мить скоєння ДТП був п'яний.

Ігор Самсоненко, прокурор м. Стаханова:

- У нього в крові 2,4 відсотка проміле. Се середній рівень тяжкості. Порушено кримінальне провадження за ст. 286, ст. 2. І карається позбавленням волі від 3-8 років.

Лікування постраждалих поки оплачує сім'я винуватця ДТП. Він знаний у місті бізнесмен, який володіє розважальним центром. Родичі ж травмованих вже побоюються, що резонансне провадження можуть зам'яти.