Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 червня 2013, 21:41 ДТП
У Києві пішохода розірвало автівкою на шматки
У Києві пішохода розірвало автівкою на шматки

Недотримання швидкісного режиму водієм чи фатальна необачність пішохода? В Києві перед очима в родичів автівка пошматувала чоловіка.
Володимир з друзями й досі не оговтався від моторошних подій опівночі на столичному Броварському проспекті.

Володимир Кедун, приятель загиблого:

- Мы перешли дорогу на ту сторону, машину ловили, остался мой кум, товарищ, на той стороне. Ближайшая машина была в метрах 200 от нас.

Чоловік не наважився перебігти гуртом з усіма, вирішив перечекати. Пропустив одну автівку й чимдуж кинувся до приятелів на інший бік траси.

Володимир Кедун, приятель загиблого:

- За этой машиной, которая ехала, выскочила другая машина, она шла на скорости, со второго ряда перестроилась в первый и сбила. Моментально. Ни торможения, ничего не было. Моментально сбила человека насмерть.

Удар був такої сили, що пішохода буквально пошматувало. Частини тіла розлетілися по проїжджій частині врізнобіч на десятки метрів. Допомога медиків, звісно, вже не знадобилася. Що спонукало молодика, ризикуючи власним життям, перебігати жвавий проспект, назавжди залишиться загадкою. Та свідки переконані - винуватий водій Субару.

Володимир Кедун, приятель загиблого:

- Можно было бы тормознуть, увидать все это как бы там, но скорость была такая, я скажу, больше 130 километров в час.

Понівечений капот і розбите лобове скло автомобіля теж вказують, що швидкість була чимала. 25-річний кермувальник Субару тяжких ушкоджень не дістав, але так нервувався, що його доправили до лікарні з діагнозом "Гіпертонічний криз". Правоохоронці кажуть: трагічний випадок на цій ділянці дороги - не вийняток. За день до смертельної ДТП на цьому відтинку під колеса легковика Шкоди потрапив пішохід, який теж намагався перебігти проїжджу частину в недозволеному місці. Чоловіка з тяжкими травмами ушпиталили.