Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 червня 2013, 22:58 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів травмовано трьох людей у Дніпропетровську, а в Запоріжжі зайнявся автобус із 17-ма пасажирами, серед яких було немовля.

Дві вщент розбиті автівки і троє людей у лікарні. Такі наслідки нічного зіткнення ВАЗівки й Рено у Дніпропетровську. Від лобового удару французька машина зробила кілька кульбітів і перекинулася догори дригом. Некермовані Жигулі врізалися в бетонну огорожу. У пригоді 37-річний водій ВАЗа звинувачує не себе, а дорожні служби. Мовляв, саме вони погано закріпили накривку, тому змушений був обїжджати її зустрічною.

Роман, водій ВАЗа:

- И получается начинаю уходить от люка, одним колесом скакнул, меня начинает нести. Начинаю ещё уходить влево. И тут ну вообще откуда ни возьмись появился ну этот джип, вообще. Он нёсся, ну нормально нёсся. И получается, я на него.

Внаслідок автопригоди тілесних ушкоджень дістали двоє пасажирів Рено й кермувальник Жигулів.

***
Потрійна ДТП сталася на трасі Луцьк-Ковель. Двадцятип'ятирічний кермувальник Фольксвагеном вилетів на головну дорогу й не поступився іншому мікроавтобусові. Після потужного зіткнення транспорти вдарили ще й Міцубіші Лансера, який належить народному депутатові України. Машини побиті, та з людей ніхто не постраждав.

***
На Запоріжжі спалахнув автобус із 17 пасажирами, серед яких було й немовля. Лихо сталося приблизно о п'ятій ранку у Михайлівському районі області. Двоповерховий Неоплан рухався з Ялти до Дніпропетровська. До екстрених служб зателефонували самі пасажири.

Олександр Сичов, керівник відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області:

- Само возгорание произошло в задней части автомобиля, где находится двигатель, что способствовало в некоторой степени успешной эвакуации. А личные вещи находились в багажных отсеках, поэтому их тоже успели в основном все эвакуировать.

Автобус вигорів дотла. Імовірна причина займання - коротке замкнення.