Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 червня 2013, 21:58 ДТП
Моторошні аварії на українських шляхах
Моторошні аварії на українських шляхах

Не встиг загальмувати й загинув. У Дніпропетровську байкер врізався у сміттєвоза. На Харківщині за загадкових обставин у кювет злетів позашляховик, напханий людьми. А на Волині в ДТП ледве не втратив життя трирічний хлопчик.

Через п'яного екс-міліціянта ледь не загинули батько і трирічний син на Волині. Аварія сталася на трасі Київ-Ковель. Колишній правоохоронець своїм Опелем вилетів на зустрічну й зіткнувся з ВАЗівкою. Внаслідок потужного удару тридцятисемирічного чоловіка з малюком ушпиталили.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Водій, який грубо порушив правила дорожнього руху, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Як наслідок - неповнолітній син, якому три роки, в тяжкому стані знаходиться у Ковельській ЦРЛ. За статтею 208 кримінально-процесуального кодексу, порушник ПДР затриманий. Всякий, хто буде п'яний, не має значення, де служив, раз п'яний - відповідай!

Відомо, що сорокадворічний призвідник аварії два роки тому звільнився з органів. Тепер йому доведеться відповідати перед законом, правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження.

***
Смертельна аварія сталася на Дніпропетровщині. Там тридцятиоднорічний байкер на великій швидкості влетів у сміттєвоза. 

Сергій, водій сміттєвоза:

- Выезжал со свалки, с перекрёстка. Подъехал, остановился на перекрёстке. В этот момент, когда я начал перестраиваться вправо, визг тормозов и моментальный удар. Это буквально доли секунды. Начали вызванивать, звонить в скорую, скорая приехала минут через 7, может ещё раньше. Врачи к нему. Констатировали, что...

- Вы спиртные напитки сегодня употребляли?

- Нет.

Свідки аварії кажуть, що Ямаха мчала зі швидкістю понад 150 кілометрів за годину, а тому загальмувати просто не встигла.

***
Одна людина загинула, семеро постраждали в загадковій аварії на Харківщині. З невідомих причин позашляховик злетів з траси просто в кювет.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- В даний момент проводяться всі необхідні слідчі дії. Водій також був доставлений до медичного закладу. В подальшому відповідними службами будуть опитуватись і водій, і всі учасники даної пригоди - саме для з'ясування обставин пригоди. Дорожні умови задовільні, ширина проїжджої частини задовільна, покриття асфальтно-бетонне, сухе, ясна погода.

У мить аварії в семимісній автівці були восьмеро людей, зокрема троє підлітків. Чому автівка вилетіла з траси - ДАІвцям водій пояснити так і не зміг. Проте правоохоронці впевнені: чоловік не втримав керма через перевищення швидкості.