Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 червня 2013, 23:57 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Двоє загиблих і двоє травмованих у страшній аварії на Дніпропетровщині. Є жертви й у лобовому зіткненні у Криму - це 23-річний росіянин. А на Полтавщині травмовано шведів.

Четверо чоловіків відпочивали на березі річки. Смажили м'ясо, пили горілку. Алкоголю не вистачило. Вирішили по нього їхати. Випадкові свідки посиденьок кажуть - хотіли зупинити водія, що ледь на ногах тримався.

Віталій, свідок:

- Ми його культурно попросили. Давай ми у тебе ключі заберем, ти отоспишся, потом поїдеш. Він сказав: спасібо за совєт, підкурив і пішов.

І вже за кілька хвилин після розмови сталася трагедія.

Максим Талдонов, інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Водій автомобілю Форд Мондео, рухаючись від річки Дніпро в напрямку селища Башмачка, на заокругленні дороги не впорався з керуванням та виїхав на ліве узбіччя, де скоїв наїзд на дерево. Від потужного удару водій та пасажир загинули на місці. Ще два пасажири іномарки госпіталізовані. На даний момент один з пасажирів знаходиться в комі.

***
У Криму загинув 23-річний росіянин. Його Ауді, що мчала в бік Симферополя, зненацька виїхала на зустрічну, де врізалася у вантажівку.

Енвер, водій вантажівки:

- В районе Радостного нам навстречу пошла иномарка. Видать, водитель заснул, мы, сколько могли, ушли, но защитное заграждение, дальше уходить некуда было, и он нас ударил в левую сторону. Вследствие этого его откинуло и развернуло.

Легковика не відремонтувати. Його уламки розлетілися на десятки метрів. Шансів вижити в кермувальника "німця" не було.

***
На Сумщині у ДТП потрапили двоє приїжджих з-за кордону. Туристи зі Швеції прямували до Полтави, їхали легковим Фордом. Їхнє авто вдарила Газель.

Олексій Завіруха, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Причиною дорожньо-транспортної пригоди став виїзд автомобіля Газель на зустрічну смугу.

Від зіткнення постраждали люди в обох машинах: у 69-річного громадянина Швеції перелами ключиці, ребер та гомілки. Його дружина - водійка - відбулася саднами. В українців із Газелі - травми ніг і голови.