Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2013, 21:51 ДТП
У столиці автівка звалила стовпа
У столиці автівка звалила стовпа

В Києві Субару на шаленій швидкості врізався у стовпа. Опора не витримала й зламалася. До цього шалена автівка маневрувала на зустрічній смузі. Подейкують - це так прогулювалися працівники СТО машиною клієнта.

- Піду в церкву, поставлю свічку, що я ушов від удара.

Віктор хреститься, бо тільки що народився вдруге. Він рухався проспектом Науки.

Віктор Футурський, постраждалий:

- Їхав в середньому ряду, десь швидкість було до 60-ти, бачу - ні з того, ні з сього через дві осьових назустріч вискакує машина, Субару, і прямо йде мені в лоб.

На роздуми він мав лише мить. Тож коли Субару трохи крутнув ліворуч, чоловік спрямував кермо в інший бік. Лобового удару уникнув, утім автівка його таки зачепила.

Віктор Футурський, постраждалий:

- Праве крило, колесо, бампер, ну я прохав ще метра два і зупинився.

Субару ж між тим помчав далі - навскіс зустрічній. Зупинила автівку електроопора. Вона удару не витримала - зламалася, подерши при цьому тролейбусні дроти. Під капотом автівки зайнялося. Гасили її випадкові свідки аварії. Утім, головна небезпека цього зіткнення - в іншому.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Свою траекторію руху Субару закінчив в стопвпі. Можна сказати, рятувальному, бо якби не ця опора, шалена автівка поцілила б в зупинку. На той момент там були люди.

- Повно людей було! Якби не цей стовп, це б було капець!

Люди, що були за мить до смерті, розгубилися. А водій Субару - ні. Він із місця скоєної ним ДТП просто накивав п'ятами. Ба навіть залишив у салоні стікаючого кров'ю пасажира.

Прокофій, свідок:

- Нічого не подивився, а треба було наоборот, подивитись, як там пасажир, а його одкачувати дві скорі приїхали.

- Щас, только позвони, зайди в машину, сядь!

У 26-річного чоловіка - струс мізків, травма голови й грудей. Його шпиталювали.

Подейкують, що за кермом цього горе-Субару сидів співробітник однієї зі столичних станцій техобслуговування. Машину він взяв просто покататися. Чи так це насправді - з'ясовують міліціянти. Та ще досі шукають призвідника аварії.