Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 червня 2013, 00:23 ДТП
Огляд смертельних автопригод
Огляд смертельних автопригод

Батько й син загинули в жахливій аварії на Рівненщині, четверо людей постраждали в ДТП у Львівській області. А на Черкащині причіп наїхав на першокласницю.

Некермований причіп убив семирічну дівчинку на Черкащині. Трагедія сталася в селі Подільському. Велетень раптом від'єднався від трактора й покотився просто на дітей, що гралися на узбіччі неподалік хати. Двоє хлопчиків встигли відскочити, а ось Даринка - ні.

Галина Степаненко, бабуся загиблої:

- Я до порога, а він вже несе мені дитину почті шо мертву, пухла вся головочка, втричі більша була.

Майже добу медики боролися за життя першокласниці, проте дівчинка так і не прийшла до тями.

Павло Строкань, заввідділу Золотоніської районної лікарні:

- Травми були несумісні з життям, там настільки великі травми легеневої тканини з пошкодженням головних бронхів, легень, ми з цим не змогли справитися.

Чому причіп відірвався від трактора - з'ясовують правоохоронці.

***
Двадцятишестирічний чоловік разом зі своїм 11-місячний сином загинув у страшній аварії на Рівненщині. За невідомих обставин Опель вилетів на зустрічну та зіткнувся з рейсовим автобусом, яким їхало півсотні людей.

Віталій, водій автобуса:

- Назустріч їхала машина, сіра, що я встиг побачити, і за метрів 20-25 різко вона пішла мені на зустріч на мою полосу. Я встиг ще повернути вправо, затормозить, але він йшов мені в середину автобуса, але удар получився з лівої сторони.

Від потужного зіткнення легковика зім'яло. Тіла загиблих довелося витягати рятувальникам спецтехнікою. Дружина кермувальника авта нині в реанімації. Пасажири автобуса не постраждали.

***
Розбитий позашляховик та четверо постраждалих. Саме так закінчилася гонитва ДАІвців за Фольксвагеном у Трускавці на Львівщині. Водій позашляховика на великій швидкості тікав від правоохоронців, не впорався з кермом і машина злетіла в кювет. Проте й це не зупинило відчайдуха. Він намагався виїхати з рову і врізався в дерево. Від зіткнення автівка перекинулася.

Ігор Даців, співробітник ВДАІ м. Трускавця:

- За кермом даного автомобіля, вже водій вийшов, збоку, обходив свій автомобіль і оглядав. Ми встановили, хто це був. Підійшовши до даного водія, доносилось різкий запах алкоголю з ротової порожнини.

Окрім самого водія, травм дістали ще троє пасажири Фольксвагену.