Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 травня 2013, 13:45 ДТП
Нетверезий водій збив на зебрі у Запоріжжі дитину та втік
Нетверезий водій збив на зебрі у Запоріжжі дитину та втік

У Запоріжжі п'яний за кермом збив семирічну дитину і втік. Хлопчика в украй тяжкому стані ушпиталили. Медики борються за його життя. Винуватця ДТП правоохоронці вже затримали.

Пішохідна зебра на вулиці Харчовій. Поряд будинок, де мешкає сім'я семирічного Олексія. Напередодні ввечері він перетинав дорогу: йшов до кіоска по шоколадку. Зі слів мами хлопчика, правила руху він знає. На відміну, певно, від 27-річного водія Жигулів. Автівка збила малюка на великій швидкості. Кермувальник навіть не зупинився - поїхав собі далі. Постраждалого в тяжкому стані поклали в реанімацію.

Олег Великий, заступник керівника лікарні:

- Травма у него тяжелая, сочетанная. Это травма, когда повреждены многие системы, органы, ребенок сейчас находится в отделении реанимации в тяжелом состоянии.

Медики жодних прогнозів поки не дають. Кажуть тільки: щоб врятувати дитину, роблять все можливе. Мати хлопчика шокована.

Альбіна Шаповалова, мама постраждалого хлопчика:

- Еще ничего не известно, что дальше будет - никто не знает. Надеемся на лучшее, а там - как получиться.

Водія вже затримали. В ДАІ стверджують - він був п'яний. На запитання, чому в такому стані сів за кермо, відповідає дуже плутано.

Андрій Топчій, співробітник УДАІ в Запорізькій області:

- Объяснения водителя не очень серьезные. Его версия о том, что он хотел проехать на автомобиле вокруг двора подзарядить аккумулятор.