Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2013, 22:36 ДТП
У столиці водій збив дитину на тротуарі
У столиці водій збив дитину на тротуарі

Нетверезий водій на шаленій швидкості збив 4-річного хлопчика в Києві. Трагедія сталася на тротуарі поблизУ бульвару Перова - просто перед очима в батьків малюка.

Ольга працює в банку і вже наприкінці робочого дня почула за вікнами галас. Коли вибігла надвір - побачила моторошну картину. Посеред тротуару стояв позашляховик, навколо юрбилися люди. Трохи далі лежав малюк.

Ольга, свідок:

- Ребенок сильно плакал и кричал, отец кричал: вызовите милицию. Держите его, чтобы он никуда не убежал. Папа тут метался, конечно, звонил кому-то. Было видно, что был встревожен очень и нервничал.

Зі слів свідків, з провулка на тротуар, яким ішла юрма, вилетів позашляховик. Машина дивом не зачепила жінки з візочком. Перехожа відскочила. Проте за мить під колеса потрапив хлопчик, який прогулювався з батьками. Удар був такої сили, що малюка відкинуло на газон. Винуватець проїхав ще кілька метрів і зупинився.

Ольга, свідок:

- Мужчины пытались вытащить водителя. Не знаю, закрывался он или не закрывался.

Свідки події переконані - водій позашляховика був п'яний.

Ольга, свідок:

- Его когда вытащили с машины, он был в таком каком-то алкогольном опьянении или в наркотическом. Такой какой-то неадекватный. Он не сопротивлялся, но взгляд у него какой-то не это.

Зараз хлопчик з черепно-мізковою травмою, переламом ключиці та численними синцями на лікарняному ліжку. А винуватця ДТП позбавили водійського посвідчення, він підписав зобов'язання про невиїзд.

Наталія Сторожик, керівник відділу ГУ ДАІ м. Києва:

- Матеріали справи знаходяться в слідстві і відповідно слідчий буде надалі проводити всі необхідні запобіжні заходи, опитувати свідків і призначати експертизи.

Як покарають 28-річного водія Кіа за те, що кермував п'яним і покалічив 4-річного малюка - невідомо. Тепер долю порушника вирішуватиме суд.